Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bu bozuk hddyi nasıl anlarım var mıdır bi programı falan anlayayım direk atayım çöpe atayım formatımı lütfen yardım.
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Chkdsk: My Computer, right-click > Tools > Error Checking > Check Now
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bu program nası kullanılıo:S açtım bişeyler yaptı kapanmış sonra ben paticiğe bakarken.
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Kontrol ettigin diskin icinde parent dir da log.txt gibi bisey olmasi lzm. onun icinde yazar islemin sonuc kayitlar. Bulamazsan daha basit bi program bakariz.
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hdd tune diye bir program vardı her testi yapıyordu. ismi yanlış hatırlamıyorumdur umarım ama google dan aratırsan bulursun.
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Harddisklerin belirli ömürleri vardır. Formatlamayı filan dene. low level format atmayı dene. Bir başka bilgisayarda test et. Yine çalışmıyorsa at. Zaten 4-5 yıllıksa atılabilir yani. Ayrıca başlık süpermiş, hard disc :)
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 http://www.hdtune.com/ bu program süperdir. her türlü testi yapar, aksayan ne ise söyler, hdd nin performansını da ölçer.
Öne çıkan mesajlar