Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bu bozuk hddyi nasıl anlarım var mıdır bi programı falan anlayayım direk atayım çöpe atayım formatımı lütfen yardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Chkdsk: My Computer, right-click > Tools > Error Checking > Check Now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bu program nası kullanılıo:S açtım bişeyler yaptı kapanmış sonra ben paticiğe bakarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Kontrol ettigin diskin icinde parent dir da log.txt gibi bisey olmasi lzm. onun icinde yazar islemin sonuc kayitlar. Bulamazsan daha basit bi program bakariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hdd tune diye bir program vardı her testi yapıyordu. ismi yanlış hatırlamıyorumdur umarım ama google dan aratırsan bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Harddisklerin belirli ömürleri vardır. Formatlamayı filan dene. low level format atmayı dene. Bir başka bilgisayarda test et. Yine çalışmıyorsa at. Zaten 4-5 yıllıksa atılabilir yani. Ayrıca başlık süpermiş, hard disc :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 http://www.hdtune.com/ bu program süperdir. her türlü testi yapar, aksayan ne ise söyler, hdd nin performansını da ölçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar