Peter Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hergün düzenli marlboro içen ev arkadaşı aranıyor
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ligth içiyorum evimde var arabamda . yazık oldu şincik tamda sigaralarımı birisi otlansa diye düşünüyodum sdf
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 forgiver said: bende ariyom auidim var evinde varsa gelirim ! O.o
Peter Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 benim atarim var legolarım var
Finkel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 oo tamam 1 dal sigaraya 1 el street f. oynamama izin verirmsin?
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 reklamın iyisi kötüsü olmaz. dört kişiye acırım 1. çocuk sayısı ile erkekliği orantılı görenleri 2 penis boyuyla erkekliği orantılı görenleri 3. sigara ile erkek olmayı orantılı görenleri 4. marlboro ile karizmayı ve erkekliği orantılı görenleri
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 SON_SAVASCI said: reklamın iyisi kötüsü olmaz. dört kişiye acırım 1. çocuk sayısı ile erkekliği orantılı görenleri 2 penis boyuyla erkekliği orantılı görenleri 3. sigara ile erkek olmayı orantılı görenleri 4. marlboro ile karizmayı ve erkekliği orantılı görenleri +1 olayı çözmüşsün
Peter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 SON_SAVASCI said: reklamın iyisi kötüsü olmaz. dört kişiye acırım 1. çocuk sayısı ile erkekliği orantılı görenleri 2 penis boyuyla erkekliği orantılı görenleri 3. sigara ile erkek olmayı orantılı görenleri 4. marlboro ile karizmayı ve erkekliği orantılı görenleri yok öyle bi gayem winston da olur
Öne çıkan mesajlar