Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Oyunda hoşuma gitmeyen noktalardan birisi de öldürdüğüm düşmanların ilk oyundaki gibi kanlı bir şekilde ölmemesiydi yani mesela sniperla adamı vurduğumda vücut parçalanacağına toz oluyor fln. Ama netteki videolara baktığımda yaratıkların, replicaların parçalandığını gördüm hatta gözlüğe falan kan bile sıçradı. Neyse işte bu özelliği ayarlardan açmak mı gerekiyor yoksa bendeki oyun sansüre mi takılmış bi yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 http://forums.raven-games.com/showthread.php?t=33447 sansürlüsü varmış evet steam değilse çok kolay düzeliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Yok steam değil. Ne yapmam gerekiyor acaba? Yardımcı olursan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 To enable blood and gore in these censored versions of FEAR 2 replace the game file (LayerL.Arch01) found in FEAR 2 Demo installation (which had full blood/gore effects) with the same file name found in the FEAR 2 installation directory. LayerL.Arch01 is 313 bytes in size. Launch the game. You should now have a new option to turn on/off blood and gore from the in game menu with the "Full Violence" tab which enables blood and gore!! This method works on legitimately purchased versions of FEAR 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Tam anlayamadım ne yapmam gerektiğini. Bahsedilen dosyayı kaldırıp başka birşey mi yüklemem gerekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 fear2 demoda "full gore" olayı açıkmış, demoyu indir-yükle içindeki "LayerL.Arch01" adlı dosyayı full sürümün içine kopyala, options da violance'la ilgili ayarlar açılacakmış, kopyalamadan önce orjinal dosyanın yedeğini al, herhangi bir soruna karşı öyle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 O dosyayı buldum 300 byte bişeymiş zati. Sansürsüz hali kat kat daha güzelmiş. Yeniden oynamış gibi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Bu da ek paketi sanırım. Hiç bahsetmemiştiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Expansion değil DLC ve fiyatı 10 dolar. FEAR'ın hastasıyım ama 10 dolar bu DLC'ye çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 DLC derken? Yani yeni gelecek olası bir oyunda Fettel olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mortis said: arada noktası olan oyun seviosun yani abi ben bunu nie yazmışım ya şimdi görünce şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar