BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 e-kolay said: Xin'an Evening Post'un haberine göre; hırsız, Shen'in evini soyduktan sonra evinin yakınındaki otobüs durağından bir taksi çevirdi. Tesadüf bu ki, çevirdiği taksi az önce evini soyduğu Shen'in aracıydı. Shen yaptığı açıklamada hırsızı saat 15.00 sıralarında otobüs durağından aldığını belirtti. 'Çok fazla eşyası vardı. o nedenle eşyalarını bagaja yerleştirme konusunda ben de kendisine yardımcı oldum. Meğer eşyalar benim kendi eşyalarımmış!' şeklinde konuşan Shen şöyle devam etti: 'Eşyaların içinde kuyruksuz balıklar vardı. İçimden, buzdolabımdaki balıklara ne kadar benziyor dedim ama sonra kendi kendime güldüm.' Yolcu, Shen'e az önce uzun bir yolculuktan döndüğünü ve çok yol katettiğini söyledi. Shen, evinin soyulmuş olduğunu ancak eve döndükten sonra anlayabildi çünkü evinin kapısı kırılmıştı ve dolaptaki kuyruksuz balıklar dahil olmak üzere birçok eşyası yerinde yoktu. Daha sonra polise giden talihsiz şoför, polisin 56 yaşındaki hırsızı yakalamasının ardından rahat bir nefes aldı. sabah sabah 2 oldu bu aahahdhasj
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hırsız için talihsiz bi durum dfsaq
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 türkiyede olsa yakalanmazdı zira türkiyede polisler yüzünü görüp ifade veren tanıklara rağmen yakalayamıyor hırsızları birebir tecrübe ettim
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bahtsızlık böyle birşey sen onca yıl oku hırsız ol sora git taksiye bin. adamı linç ederler çok severler o adamı
Öne çıkan mesajlar