BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 milliyet said: Atv'deki 'Gülben Ergen ile Sürpriz' proğramına katılan Acun Ilıcalı bomba bir itirafta bulundu. Muhabirlik yaptığı yıllarda o dönem Fenerbahçe'nin yıldızı Okocha'nın Nijerya'daki düğününe giden Acun Ilıcalı "Bizden başka bir kanal daha vardı. Türkiye'ye dönerken rakip kanalın muhabirinin bindiği uçağa bomba ihbarı yaptım" diye konuştu Hakkında soruşturma açılabilir Acun, "Onlar bir ülkeye zorunlu iniş yaptılar. Ben onlardan önce Türkiye'ye geldim ve düğünü ilk biz yayınladık" dedi. Hukukçulara göre, Acun suç işlemiş. Uluslararası polis, Türk makamlarla görüşüp Acun hakkında soruşturma açabilir. ahhahah tam komedi
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bomba ihbarı yaptım demedi, bomba ihbarı yapılmış dedi.. artık kim yaptıysaa...
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 daha ne dümenler dönüyordur ben zati bu acun firardaya kılım allah bilir bize hangi sahili ne diye yütturdu
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hehe salak bi adam değil gibi görünüyodu zaten
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 salak olsa adam bu kadar sağlam programlar çıkarırmı ortaya
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Llama said: salak olsa adam bu kadar sağlam programlar çıkarırmı ortaya İzleyenler malsa programı yapanın çok zeki olmasına gerek yok.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 adam salak olsa, spor haberi muhabirliğinden medya patronluğuna yükselemezdi. adamın altında 40 tane filan asistan çalışıyor. adam neyin satıcağını biliyor bu ülkede. şu var mısın yok musun, başladı başlıyalı hep aynı hikaye ama hala aynı heycanla izliyor insanlar ki yarışmaya katılırken acun seni mülakat gibi bişeye alıyor ve kadınsan ve 30 yaşının üstündeysen şansın %5 filan. çok güzel olman gerekiyor. kızlarda güzellik arıyor, erkekler de ise ya çok iyi bir özelliğin olucak, yada özürlü olucan bi şekilde. artık yarışmaya katılım kıstasları bunlar. saçım uzasın 2 ay daha kabartıp gidicem. saçtan girerim belki dksajdksa bonus kafa diye alırlarsa artık.. dsad
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ehehhe adam hiçbişi içeren programlar yapıp turnayı gözünden vuruyor. gerçi -sanırım- türk halkının nabzını iyi tutuyor.. ancak ben bu adamın programlarına "du bi bakayım" demedim. gezi programı ise buna göre iyisi değil feriştahı bile mevcut.. son yaptığı "evet kutu açıyoruz.." içerikli programını ise 5dk falan izleyemedim.. bilakis sadece kutu açıyor ve bunu da oldukça yavaş bi şekilde yapıp paso konuşuyorlar! kısaca cidden kötü programlar (eğer iyi bişiler izlediyseniz)
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Sevdiğim programa hakaret var, mod'un yetkileri elinden alınsın, youtube kapatılsın!
Mike Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ahahah. Dünyanın en cok izlenen programlarını herif Türkiyede değiştirerek yapıyor. ve siz adama salak, iğrenç programlar yapıyor diyosunuz. evet banada "ne hissediyosun mayk" deseler. bende sanane lan derm. saçmalık. hangi program yapılıyoda düzgün şekilde acunu eleştiriyosunuz? Behsat uyguru fln altında calıstırıyo herıf 5 senede. 16 dakika reklam nerde alınmış da bu program alıyor. hergun 3 saat full izleniyor, oraya dizi koymanın maliyeti ne kadar yüksek hergun. adam 1 programda kanalın olayını bıle cozdu.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bu arada acun ılıcalı, bu programla show tv'yi batmaktan kurtardı ve show tv nin şeysi neyse artık onun yönetim kuruluna alındı. bunuda belirtmek istedim..
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 programın kalitesi ile ilgili görüşüm hâlâ aynıdır, "yerlerde sürünüyor".. adam kutu açıyor yahu.. bu kadar, hepsi bu.. zaten programı izleyenlere de şaşıyorum. sanırım sünger kıvamında bir beyin gerekiyor televizyon izlemek için
Thaumiel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 dasaaa said: programın kalitesi ile ilgili görüşüm hâlâ aynıdır, "yerlerde sürünüyor".. adam kutu açıyor yahu.. bu kadar, hepsi bu.. zaten programı izleyenlere de şaşıyorum. sanırım sünger kıvamında bir beyin gerekiyor televizyon izlemek için OHA. GG. Anneme hakaret...
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 BiTcH_oFBaT said: bu arada acun ılıcalı, bu programla show tv'yi batmaktan kurtardı ve show tv nin şeysi neyse artık onun yönetim kuruluna alındı. bunuda belirtmek istedim.. Aman batmasın show tv de batarsa geriye akp vs aydın doğan kalır.
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 cnn batar show tv batmaz arkasında karamehmet varken
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Çokakıllıadam said: Acun fetocu değil mi? öyle bir söylenti de var
Kob3 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 var mısın yokmusun da rezalet ordki tipler ne öle ya kendilerini bişey sanmaya başladı adamlar.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 BiTcH_oFBaT said: adam salak olsa, spor haberi muhabirliğinden medya patronluğuna yükselemezdi. adamın altında 40 tane filan asistan çalışıyor Bir akrabası yardımıyla yükseldi baya, daha yeni yeni kendi ayakları üstünde durmaya başladı.
Peter Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 dasaaa said: programın kalitesi ile ilgili görüşüm hâlâ aynıdır, "yerlerde sürünüyor".. adam kutu açıyor yahu.. bu kadar, hepsi bu.. zaten programı izleyenlere de şaşıyorum. sanırım sünger kıvamında bir beyin gerekiyor televizyon izlemek için +1 500.000 çıkınca üzülenler var bi de
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=95t8DAoGP0k
Öne çıkan mesajlar