Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 saat kaç oldu nerde insanlar kalkın koğuşşşş kalkkk
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 kalksın herkes doğsun güneş uyanın hadi
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 :halayçekeçekegel: işe geldim pazar sabahı ne güzel di mi! jajadsad daha başlamadım ama hala üşeniyorum
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 sen yazıyı bul yazıyı hadi
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Llama said: sen yazıyı bul yazıyı hadi yani yazıyı koyalı kaç dakika oldu acaba bilmiyorum ama bi git bak istersen hahaha son benden özür dile bu mesaj için (:P)
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 edit yapmışın ben nerden bilem balon yanmadı etmedi yanda ala ala bide özür mü dilicem.. çıh çıh hadi sen uyu izin verdim sna
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ahaha hemen altına koyarsam da post kasıyor bu denyo derler :( dedirtmen ben kendime post kasıyor diye. sanane de kasmıştık ama dksajdskadj pati'de asla!
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 uo denen illet ne kadarda içimize girmiş hacı sanane biteli kaç sene oldu bee :D
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ben sadece uo değil, tf oynarken de sadece o forumları kullanırdık. hatta sanane ilk kez büyük turnuva düzenlicekti ki patladı sanane. ayrıca oynasana demek bayar. sanane bildik sanane gider. konu dışına ne kasardık ama post haha yalansa yalan de! :X
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 sen bu mesajı yazarken kıçımdaki pireler slalom denemesi yapıyodu.
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hava aydınlanırken eve geldim.. şimdi uyandım.. çok sinirliyim dalarım
kabuk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 uuaaaaağğğ uyandım ilk sigaramı yaktım ama hala algılarım açılmadı diyebilirim
Öne çıkan mesajlar