Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bağlantım dandik ama boş durmasın diye girdim yayına umarım dinleyen olursa verim alabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ben kafama göre gittikçe hızlanıyorum dinleyen 3 patiden de istek alabilirim bu sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bundan sonraki şarkıyla veda ediyorum müsaadenizle 17:30da taksim gelcek duş almam lazım.19:30da da uçağım var dua edin düşmesin de istanbula dönebileyim :) umarım dinleyenler memnun kalmıştır biraz da olsa. işte playlist : tık 1. Shakra - Make Your Day (3:52) 2. Danger Danger - Boys Will Be Boys (4:59) 3. Winger - Can't Get Enough (4:24) 4. Steel Dragon - Stand Up www.mp3facil.blogspot.com (4:18) 5. Shakra - Playing with Fire (4:49) 6. Joe Bonamassa - Cradle Rock (3:51) 7. Joe Bonamassa - Walk In My Shadows (3:29) 8. Joe Bonamassa - A New Day Yesterday (4:45) 9. Joe Bonamassa - I Know Where I Belong (5:38) 10. Chroma Key - Underlow (4:48) 11. Ark - Missing You (9:06) 12. Pain Of Salvation - A Trace Of Blood (8:17) 13. Pain Of Salvation - Undertow (4:47) 14. Outworld - WarCry (6:15) 15. O S I - Head (5:18) 16. Riverside - 5. Loose Heart (4:50) 17. Spastic Ink - Just a Little Bit (4:42) 18. Spastic Ink - See, And It's Sharp! (4:32) 19. Dream Theater - Erotomania.MP3 (6:44) 20. O S I - The Thing that Never Was (17:22) 21. Ayreon - Unnatural Selection (7:15) 22. Ark - Silent is the Rain (2:46) 23. Riverside - 2. Out Of Myself (3:43) 24. The Gathering - nighttime birds (7:02) 25. Tool - The Pot (6:21) edik : biram bitmedi güncelledim playlisti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Salı gecesi kopuşu yapıyoruz, varsa istek beraber koparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 oha yayın güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Abi bi müzik olsun diye radyoyu açıyım dedim de.. Olm ne lan bu çalanlar hiç bişey anlamadım? Türü ne şimdi bunun ne gibi bi müzik bu? Uptıs çıptıs uptıs çıptıs gibi. Tam değil gibi. Ne aceip şeyler var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 uzulme, herseyi anlamak, herseyden zevk almak zorunda degil bir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 axedice said: Olm ne lan bu çalanlar hiç bişey anlamadım? Türü ne şimdi bunun ne gibi bi müzik bu? Uptıs çıptıs uptıs çıptıs gibi. Tam değil gibi. Ne aceip şeyler var lan olm ne lan bu mesaj hic bisey anlamadım? Amacı ne simdi bunun ne gibi bi fikir bu? bıdı bıdı fds fds gibi. tam değil gibi. Ne acaip insanlar var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Öyle öyle insanoğlu her gün yeni bişey öğreniyor. Kapatamadım da radyoyu, böyle çıkka çıkka neşeli çalıyo. Sucking too hard your lolipop or love is gonna get you down nım nım nım nım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 kankedice müzik bu farklı farklı işte radyoda da her actıgında begencen diye mesele yok. bende de oluyor bu cok.acıyorum house falan millet ıyk cekiyor ama dinleyeni seveni de oluyor onlar sesini cıkarmadan dinlerken begenmeyenler sesini cıkarınca işin rengi degisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 gayet güzel gidiyor dom.bide güya bana şarkıları şeetiricekti.liar!huh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 thx dom. sıfır mp3 olan bi ortamda iyi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 geçmiş olsun dom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 yayindaki ben değilim arkadaslar, kim oldugunu da bilmiyorum. komiklik yapmaya calişiyor birileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 haxor var aramizda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paticik Radyo Kapatılmıştır. Dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Toplanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 enee açılmış :) dinneyelim bakalım 0 pati yerine 1 yazsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 calan sarki gozukmuyor bir sebepten, r&b caliyorum guzel baya beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 açıkçası bana pek hitap etmiyo bu ama net cafedeyim :D kudos to you yani ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 auhauha beni adamdan saymıyo bu?? 1 pati idi 0 pati diyo şimdi? edit: bi şekilde stop demişim winampa anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 penth radyodan ciksana bi insanlari sevicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 abaov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ahaha tamam hadi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar