-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ayrica `DEDE KASMASIN!` diyerek topic sikintini cozdugum icin onyuzbinmilyon internet puanla odullendirilmek istiyorum, dom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ben de ilk olarak kendi avatarım olarak tanıştığımdan bilmiyorum yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 DOTAYA BAŞLAMA! ZOR! bide nekadar oynarsan oyna eğer seçilmiş kişi değilsen yok imkanı yok yapamıyosun =( her heroyu bilip büyülerini bilip yapılabilcek taktikleri bilip itemları bilip hangi itemları yapman gerektiğini bilip karşındaki ve yanındaki herolara göre yapacağın itemları değiştirmeyi bilip itemları alacağın sıraları bilip vesaire diye uzayıp giden bi listeyi bildikten sonra güzel bi mouse'la doğru zamanda saldırmayı bilerek oynaman gerek kocanıda al diabloya gel dsghdfgdf. herkesi başlatcam diabloya tekrar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Abi senin şanssızlığın benle karşı takımda olmandı, dota zor değil :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 khala'yla aynı takımda olduydum bikere de o da koyduydu =D arada gelen msn sesleri hoş tabi sdfgsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 AHA SUPER KONU BULDUM! geliyo dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 WHO YOU GONNA CALL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 OMFG GHOSTBUSTERS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 tamamda linkin esprisi kalması şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ben nick olarak my_heamz_dying_bride almak istedim vermediler. mayhemin bridelari ölmüyo diye sanırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Khala hirs yapar oyunda ve takim arkadaslarindan kotu oynayanlara hakaret eder falan. fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 evet wissynin dediği sebep yüzünden atılmış bi mesajdı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ben ghost side olmak istiyorum ? var mı öyle bir imkan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 aa ema abla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 25 puanla gecistirmeseydin kiyagini topic manyaki yapardim sizi de neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 puan değil internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 oha motor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Oha tipler çok kötüymüş be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 sağdan ikinci tam tipimmiş oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ema bize feysbuk cilginligi hakkindaki kisisel fikirlerini soyler misin? Bir de profesyonel yaklasiminizi alayim ikinizin de... Ayrica albume fotograf koyanlar zaten iyi ya da kotu yorum almak icin koymuyorlar mi? Neden rahatsiz olsunlar? Kotu olan da kotu oldugunun farkindadir da iste reklamin da iyisi kotusu olmaz zaten modundadir? Hatta reklamin iyisi kotusu olmaz mi Ema? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 facebook'u olmayan insan kaldı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 heh çok gay miş harbi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Dur dur editledim onu bak. Simdi guzel oldu. Aceleye gelmisti o =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar