Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Champions Online

tunch

Öne çıkan mesajlar

çok hoşuma gitti 1 saatimi karakter yaratma ekranında geçirdim.hiç bu kadar eğlenceli ve çok çeşite rastlamadım.diğer oyunlardan sıkılmaya başlamıştım.değişik geldi :) sırf combat çeşiti olarak 14 rakamı çok iyi.ister tek kılıç ister 2 kılıç git, ister pençele ister telekinesis yap, ister kaba kuvvet ister büyülerinle saldır.güzelmiş.)
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu oyunu iptal edilen DC Universe için başlatılan proje sanıyordum, lakin DC Universe de ayrı bir oyun olacakmış saçma lan, aynı tarzda iki oyun neden yapıyor adamlar ?

aynı adamlar yapmıyor farkındayım da yine de saçma geldi daha ziyade DC Comic'te adamların yarısı supermen yarısı da joker veya batman olur lol
Sosyal ağlarda paylaş

baya güzel leak

http://www.youtube.com/watch?v=2sTSKl1fHfQ&feature=fvst

vermek yasak mı bilmiyorum gerçi.

sadece karakter yaratma ekranı için bile verebilirim 75 milyon. 1 ay idare eder beni en azından :)

arkadaşlar , bu arada , city of heroesdaki supergroup umuz "the handprints" , tamamen olmasa da 10-15 kişi de olsak COyu pre order ediyoruz. gayet oturmuş durumda kadromuz , ve çoğunluğu casual player , daha çok eğlence için , iyi vakit geçirmek için oynayan insanlar (hayvan olucak halleri yok zaten). henüz CO için üye almaya başlamadık , ama CO başladığında forumlarda ayrı bir bölüm açılıcak , ve CO üye alımı da başlıycak , en azından yönetim öyle düşünüyor şu anda. oturmuş muhabbeti rahat , ventriloda gırla geyik dönen bi sg isterseniz , bekleriz. tabii pati guildi kurulucaksa onu bilemem :)

www.thehandprints.co.uk adresinden gerekli bilgileri alabilirsiniz sg ile alakalı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...