odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 çok hoşuma gitti 1 saatimi karakter yaratma ekranında geçirdim.hiç bu kadar eğlenceli ve çok çeşite rastlamadım.diğer oyunlardan sıkılmaya başlamıştım.değişik geldi :) sırf combat çeşiti olarak 14 rakamı çok iyi.ister tek kılıç ister 2 kılıç git, ister pençele ister telekinesis yap, ister kaba kuvvet ister büyülerinle saldır.güzelmiş.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 14 harici kendinde power set yaratabilirsin ilk ekranda altta customize power setmi ne var.. Healer rezzer buffer setlerde bulunuyor bu arada ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 lifetime üyelik kaç kuruş? sadece aylık ücret yerine mi geçiyo? mesela expension çıkınca ona yine vercez mi?(vercez tabi lan böyle salak soru mu olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 199 dolar... bi daha para vermiosun aylık ödeme için... ama o life time sadece collecter edition için geçerli... yani oyun çıkınca ööle bi seçenek olmıcak... ve tabi ki ek paketlere para vercen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Ooo cell-shading'i kapatınca oyun mis gibi oldu. Evet gayet başarılı buldum oyunu ama halen 1680x1050'de quest okumak çok göz yoruyor ona da bir çare bulursam bu oyunu alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ben bu oyunun başarılı olmasını istiyorum çünkü bu oyun tutmazsa star trek de zora girecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ben bu oyunu iptal edilen DC Universe için başlatılan proje sanıyordum, lakin DC Universe de ayrı bir oyun olacakmış saçma lan, aynı tarzda iki oyun neden yapıyor adamlar ? aynı adamlar yapmıyor farkındayım da yine de saçma geldi daha ziyade DC Comic'te adamların yarısı supermen yarısı da joker veya batman olur lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 iptal edilen marveldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 DC online aynı zamanda ps3 içinde yapılıyor.bu oyunda xbox 360 için yapılıyor.farklardan biri bu.farkların diğerleri nedir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 su an kapali mi serverlar? you are not allowed mesaji aliorum. server durumuna nerden bakabiliriz? buldum http://preview.champions-online.com/frontpage imis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 sadece telepathy mi heal veriyor? ozaman healer için çok seçenek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Hocam gizlisinden birşey paylaşında görelim, ss menu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 carsamba ve cuma acik beta sadece. girince atarim gizlilik sorun degil yahu :) en az 10-15 betanin nda sini yikmisimdir hic sorun olmadi daha :) kimse tarafindan izlendigimiz yok sanirim.. heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ya işte sen nda yı delicen birisi de seni ispiyonlayıp senin beta acc. una çökücek. sistem aslında bunu dayalı, burda nonoş yok sadece o yüzden sorun olmuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Iyide beni nasil ispiliycek ispilese benim ben oldugumu nasil anlayacaklar? Sslerde isim gorunmez kek degiliz bre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 orası bence de öyle halamın topları olsa muhabbetine giriyor, buna karşın bir kaç betada "yok abi delemem nda'yı deli cezalar dönüyor bu alemde" tribine giren kişileri de görmedim değil (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ucunbiri said: ya işte sen nda yı delicen birisi de seni ispiyonlayıp senin beta acc. una çökücek. sistem aslında bunu dayalı, burda nonoş yok sadece o yüzden sorun olmuyo :) 10 yılda delmediğim nda kalmadı hatta orjinal formlarda deldiğim belgelendi yinede birşey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 NDA olayı kolpa zaten, ama oyundan ban'lıyorlar evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 adamların da işine geliyordur bir yandan, test edenler böyle gıdım gıdım anlattıkça oyunu millet daha bir meraklanıp, hevesleniyordur zira hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 fileplanet başlamış subs lara beta olayına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 17-26 ağustos arası olacak open beta için erken erişim hakkıyış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 combat sistemini kısaca anlatabilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 baya güzel leak http://www.youtube.com/watch?v=2sTSKl1fHfQ&feature=fvst vermek yasak mı bilmiyorum gerçi. sadece karakter yaratma ekranı için bile verebilirim 75 milyon. 1 ay idare eder beni en azından :) arkadaşlar , bu arada , city of heroesdaki supergroup umuz "the handprints" , tamamen olmasa da 10-15 kişi de olsak COyu pre order ediyoruz. gayet oturmuş durumda kadromuz , ve çoğunluğu casual player , daha çok eğlence için , iyi vakit geçirmek için oynayan insanlar (hayvan olucak halleri yok zaten). henüz CO için üye almaya başlamadık , ama CO başladığında forumlarda ayrı bir bölüm açılıcak , ve CO üye alımı da başlıycak , en azından yönetim öyle düşünüyor şu anda. oturmuş muhabbeti rahat , ventriloda gırla geyik dönen bi sg isterseniz , bekleriz. tabii pati guildi kurulucaksa onu bilemem :) www.thehandprints.co.uk adresinden gerekli bilgileri alabilirsiniz sg ile alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 yukarıdaki mesajla alakasız olduğu için sorma ihtiyacı hissediyorum. hangi siteden pre-order ediceğiz oyunu? şaka gibi , champions-online.com un yönlendirdiği hiçbi site türkiyeye göndermiyor oyunu.. nasıl halledicez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 direct to drive dan alınabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar