Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Champions Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok hoşuma gitti 1 saatimi karakter yaratma ekranında geçirdim.hiç bu kadar eğlenceli ve çok çeşite rastlamadım.diğer oyunlardan sıkılmaya başlamıştım.değişik geldi :) sırf combat çeşiti olarak 14 rakamı çok iyi.ister tek kılıç ister 2 kılıç git, ister pençele ister telekinesis yap, ister kaba kuvvet ister büyülerinle saldır.güzelmiş.)
Mesaj tarihi:
199 dolar... bi daha para vermiosun aylık ödeme için... ama o life time sadece collecter edition için geçerli... yani oyun çıkınca ööle bi seçenek olmıcak... ve tabi ki ek paketlere para vercen
Mesaj tarihi:
Ooo cell-shading'i kapatınca oyun mis gibi oldu. Evet gayet başarılı buldum oyunu ama halen 1680x1050'de quest okumak çok göz yoruyor ona da bir çare bulursam bu oyunu alabilirim.
Mesaj tarihi:
ben bu oyunu iptal edilen DC Universe için başlatılan proje sanıyordum, lakin DC Universe de ayrı bir oyun olacakmış saçma lan, aynı tarzda iki oyun neden yapıyor adamlar ?

aynı adamlar yapmıyor farkındayım da yine de saçma geldi daha ziyade DC Comic'te adamların yarısı supermen yarısı da joker veya batman olur lol
Mesaj tarihi:
carsamba ve cuma acik beta sadece. girince atarim gizlilik sorun degil yahu :)

en az 10-15 betanin nda sini yikmisimdir hic sorun olmadi daha :) kimse tarafindan izlendigimiz yok sanirim.. heheh
Mesaj tarihi:
orası bence de öyle halamın topları olsa muhabbetine giriyor, buna karşın bir kaç betada "yok abi delemem nda'yı deli cezalar dönüyor bu alemde" tribine giren kişileri de görmedim değil (:D
Mesaj tarihi:
ucunbiri said:

ya işte sen nda yı delicen birisi de seni ispiyonlayıp senin beta acc. una çökücek. sistem aslında bunu dayalı, burda nonoş yok sadece o yüzden sorun olmuyo :)

10 yılda delmediğim nda kalmadı hatta orjinal formlarda deldiğim belgelendi yinede birşey olmadı
Mesaj tarihi:
baya güzel leak

http://www.youtube.com/watch?v=2sTSKl1fHfQ&feature=fvst

vermek yasak mı bilmiyorum gerçi.

sadece karakter yaratma ekranı için bile verebilirim 75 milyon. 1 ay idare eder beni en azından :)

arkadaşlar , bu arada , city of heroesdaki supergroup umuz "the handprints" , tamamen olmasa da 10-15 kişi de olsak COyu pre order ediyoruz. gayet oturmuş durumda kadromuz , ve çoğunluğu casual player , daha çok eğlence için , iyi vakit geçirmek için oynayan insanlar (hayvan olucak halleri yok zaten). henüz CO için üye almaya başlamadık , ama CO başladığında forumlarda ayrı bir bölüm açılıcak , ve CO üye alımı da başlıycak , en azından yönetim öyle düşünüyor şu anda. oturmuş muhabbeti rahat , ventriloda gırla geyik dönen bi sg isterseniz , bekleriz. tabii pati guildi kurulucaksa onu bilemem :)

www.thehandprints.co.uk adresinden gerekli bilgileri alabilirsiniz sg ile alakalı.
Mesaj tarihi:
yukarıdaki mesajla alakasız olduğu için sorma ihtiyacı hissediyorum. hangi siteden pre-order ediceğiz oyunu?

şaka gibi , champions-online.com un yönlendirdiği hiçbi site türkiyeye göndermiyor oyunu..

nasıl halledicez bakalım.
  • Yeni Oluştur...