tunch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bıngıldak , bilmiyorum city of heroes'u ne zaman oynadınız ; ama city of heroestaki oyun içi komunite biraz da uzun süre sonra çekirdek kadronun kalması sonucunda olan bişey. sanmıyorum CO başlangıcında öyle bir kadro görebileceğimizi. özellikle x360la beraber oynanabilicek olması bu konuda baya bi kuşkulandırıyor beni. bir de tabii combat sistemi ne kadar uygun olur kız arkadaşına bilmiyorum :D ben çok umutluydum , ama CoXdaki son gelişmeler sonrası , 1 aylık oyun süresi sonrasında devam ediceğimi pek sanmıyorum. en azından CO ile geri dönen bir sürü "hero" , city of heroesu da hatırlayacak , biraz daha kalabalıklaştırır herhalde oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 beta olayi tekrar calisir hale gelmis .. gamerzine den olan. arka sayfada var kacirmis olabilirsiniz. http://www.gamerzines.com/pc/magazine/champions-online-beta-keys.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 tunch, eski olmasi sorun coh/cov un, yoksa bencede super ama yeni duygusunun verdigi cekim cok daha heyecan verici .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 oyunu digital download ile indirebileceğimiz bir site daha açıklanmadı sanırım.illa kutu mu alacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 off nerden cikardin simdi bunu :( hakkatten insallah digital download olur yoksa atar en az 10 gun daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 yay !! I just posted in another thread about this. Games will be on the shelves in the US on September 1st, and in the EU on September 4th, however anyone can download the game digitally on September 1st if they purchase it online. co forumlarindan community teamden birisi atmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 yehhu ozaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 gamerzine dergisinden beta basvurusu yapanlar keyler geldi.. su anda oyunu cekiyorum oynadiktan sonra kuccuk bir sey yazarim.. begendim - begenmedim - adam olabilir seklinde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 donunu pantolonunun üstüne giyen kanuni nin çok özel resimleri az sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yuppii nefis olmus. begendim sahsen bir cizgiromanin icindeyim sanki. cryptic ustune koymus coh/covun ve bu sefer itemizasyonda bulunuyor. nice one. hareketlerde hafif bir lag var ama sanirim beta serverinden. grafikler ses muzik falan cok hosuma gitti. cok farkli herseyiyle .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 oyun fena olmamış ama birlikte oynayacak geyik insanlar mutlaka lazım birde oyunun end game i çok önemli her oyunda önemlide bunda şayet güzel bir hikaye tutturamazlarsa çekilmez bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Hangisi cekiliyor ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 harbiden ha, tek basina oynadigin end gamei olmayan mmonun manasi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Ben oynarım, kanun oynar, tunch oynar, tamam işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ben gene oyunu alir, ilk ay bedava bitince birakirim sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ya yok boyle bir customization.. inanamadim karakter yaratimi abarti zaten binlerce degil onbinlerce farkli sey olabilir millet. kimsenin birbirine benzeme ihtimali yok olamaz. power setler inanilmaz. yuh dedim 20 den fazla sanirim power set var hadi hazir power seti begenmedin kendine has power set yaratiyorsun. hadi power seti sectin ornegin ates adamsin fire ball firlatiyorsun.. roeh nerden atmak istersin ? gogus kafa el kol ? hadi gozlerinden cikardin sen (oyun icinde istedigin gibi yapiyorsun) rengi ne olsun isterdin ? kirmizi mavi yesil mor ? oyunun bizlere sundugu customizasyon konusu inanilmaz. ayrica daha tam oynamadim ama sanirim levelledikce skilleri kendin seciyorsun bir nevi sandbox. grafikleri sesleri muzikleri havasi cok guzel ben cok begendim. item dusuyor :) coh daki en buyuk eksigimdi benim. tabii deli gibi kilic kalkan degil ornegin bir amulet bir bilezik yuzuk vs gibi. powerlarinizi guclendiren naneler gene var. talent sistemi var sanirim yanilmiyorsam. research and deployement denen bir sey var ama o kadar levellemedim daha.. powerlari gelistirip degistirmeye yariyor tahminimce. ui si klasik yontem. istegimiz gibi istedigimiz yere tasinabiliyor. pvp de var wow tarzi. instanced alanlarda sanirim. bunu oynarim ben. yasasin sci fi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 E ben karakter yaratım ekranından çıkamamki o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 fiziksel güç ve claw tarzı yaratımları nasıl.clawların hepsi volverine gibi mi? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 anlattiklarimdan bazilari oyun icinden degisiyor. powerin nereden firlayacagi rengi zart zurt oyun icinden her an degisiyor. baydin kirmizi fireballdan hemen mavi ya da gozlerinden degil ellerinden firlat vs. tabii karakter yaratma ekranida masallah zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 odiflame said: fiziksel güç ve claw tarzı yaratımları nasıl.clawların hepsi volverine gibi mi? :S err onlara bakamadim beta acilinca bakarim onlarada. beta kapandi su anda. haftada bir kere gibi bir sey okudum insallah degildir :) 17 sinde open betasi basliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Değişiyordur o, coh ta bile, release de, 3-4 çeşit claw vardı ki bende yine kedi gibi bir melee oynıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 steam satmaya başlasa ne güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 yanlız karakter yaratma ekranı cidden eşsiz olmuş kararsız bir adamsanız birkaç gün harcarsınız not:lo kanuni 1. serverdayım ben haberin ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ben de indirdim ama oyuna girmeyi basaramadım henuz ehueh, you are not allowed to log in at this time diyip duruyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 bitti çünkü 14-15 saatlik bir hadiseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar