Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Champions Online

tunch

Öne çıkan mesajlar

bıngıldak , bilmiyorum city of heroes'u ne zaman oynadınız ; ama city of heroestaki oyun içi komunite biraz da uzun süre sonra çekirdek kadronun kalması sonucunda olan bişey. sanmıyorum CO başlangıcında öyle bir kadro görebileceğimizi.

özellikle x360la beraber oynanabilicek olması bu konuda baya bi kuşkulandırıyor beni. bir de tabii combat sistemi ne kadar uygun olur kız arkadaşına bilmiyorum :D

ben çok umutluydum , ama CoXdaki son gelişmeler sonrası , 1 aylık oyun süresi sonrasında devam ediceğimi pek sanmıyorum. en azından CO ile geri dönen bir sürü "hero" , city of heroesu da hatırlayacak , biraz daha kalabalıklaştırır herhalde oyunu :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ya yok boyle bir customization.. inanamadim

karakter yaratimi abarti zaten binlerce degil onbinlerce farkli sey olabilir millet. kimsenin birbirine benzeme ihtimali yok olamaz.

power setler inanilmaz. yuh dedim 20 den fazla sanirim power set var hadi hazir power seti begenmedin kendine has power set yaratiyorsun.

hadi power seti sectin ornegin ates adamsin fire ball firlatiyorsun.. roeh nerden atmak istersin ? gogus kafa el kol ? hadi gozlerinden cikardin sen (oyun icinde istedigin gibi yapiyorsun) rengi ne olsun isterdin ? kirmizi mavi yesil mor ? oyunun bizlere sundugu customizasyon konusu inanilmaz.

ayrica daha tam oynamadim ama sanirim levelledikce skilleri kendin seciyorsun bir nevi sandbox.

grafikleri sesleri muzikleri havasi cok guzel ben cok begendim.

item dusuyor :) coh daki en buyuk eksigimdi benim. tabii deli gibi kilic kalkan degil ornegin bir amulet bir bilezik yuzuk vs gibi.

powerlarinizi guclendiren naneler gene var. talent sistemi var sanirim yanilmiyorsam.

research and deployement denen bir sey var ama o kadar levellemedim daha.. powerlari gelistirip degistirmeye yariyor tahminimce.

ui si klasik yontem. istegimiz gibi istedigimiz yere tasinabiliyor.

pvp de var wow tarzi. instanced alanlarda sanirim.

bunu oynarim ben. yasasin sci fi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...