James Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 maksat oynamak. bilmeye ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Bu arada kredi kartı bilgisine gerek yok. Direct2drive dan alanlar dün akşam 9'da Games kısmında 2. keyler yayınlandı. onları aktif etmeleri gerekiyor siteden. Pre order keyler ile girilmiyor malesef. Early start ile başlamış olanlar kutudan çıkan tek key ile oynuyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bende oyuna giremedim.D2D ile aldım.kredi kartı bilgimi girince akşam saat 23 gibi oyuna girebildim.kafadan sallamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Bende kredi kartı bilgilerini sorduğu bölümü geçtim hiçbirşey girmeden. Oynayabiliyorum ama. Zaten kredi kartı bilgisine gerek yok dedim. Girende girmeyende oynayabiliyor yani. Kişiye göre seçicek değil ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 oyun güzel bence de optimizasyon ne kadar felaket yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Oyunu aldıımdan beri normal oyundan çok character creation ile oynadım. Spartalıdan tipsiz uzaylı ya kadar bir sürü karakter yarattım :D. Oyunda güzel olmuş bayağı. Daha LvL 6 yım gerçi ama beğendim baya. Nickim de Rabec friend list e ekleyin birlikte takılalım. Birde Karakterlerinizin SS lerini koyun burayada görelim Pati super herolarını :D Benim Karakter http://img3.imageshack.us/img3/1048/screenshot2009090304543.jpg http://img405.imageshack.us/img405/8924/screenshot2009090303500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 hahahaha spartalı çok gey olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 bildigin stripper askudhauhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrien Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Buda bnm eglence olsun diye actigim bi karakter eminim herkes tanir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 sanmıyorum ben 1 aylık süre sonrası oynamaya devam ediyim.. bir sürü neden sayabilirim , ama hiçbiri oyun kötü anlamına da gelmiyor sanırım. energy builder olayı iyi , ama ranged olmadığı sürece çok bayık. ranged olanların hiçbirisi de benim kafamdaki karaktere uymuyor. open area quest herhalde mmo tarihine geçmiş en kötü olaydır. begenenler nasıl begeniyor onu da anlayamıyorum , zevk meselesi tabi bişey diyemiyosun. pvpde zaten anlamadığım bir şekilde kiminle savaşsam ben 3-4 vururken adamlar 150 vuruyor , ve bu dediğim rakamlar blocksuz rakamlar. görevler iyi hoş da , tek başına çok sıkıcı. gruba giren adamlar da 1-2 görev kalıp çıkıyolar. e ne anladım multiplayerdan? grup muhabbetinde bir sıkıcı olay da , herkes öldürme üzerine karakter kurduğundan (supportlar da dahil olmak üzere) ve kimse gerçekten başkasına ihtiyaç duymadığından , ne taktik oluyor , ne takım çalışması.. ha babam adam öldür , 2 2 3 2 2 2 şeklinde keyboard tıkla. karakter yaratma iyi hoş , ciddi seçenek var , ama gel gör ki bütün karakterlerin yüzleri %90 aynı , en azından ifade değişmiyor. eblek kadın yüzü görmekten bıktım :D bir mmonun daha , ilk ayı dolmadan sonuna geliyoruz , gözüken o. umalım ki devler wow klonu oyun yapmaktan bıkıp yeni bişeyler üretirler. şu ramazan günü duamızı kabul et allahım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 biri bu oyunu CoH la kıyaslayabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 CoH tan en büyük farkı grafiklerinin daha iyi olması...Bunun yanında bildiğim kadarıyla spellerin rengini,şeklini değiştirebiliyorsun ve spell lerin talent ağacı tarzında bir gelişimi söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 CoH dan dahamı iyi grafikleri ?? bana direk çizgiymiş gibi gözüktü ss lerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Oyuna girdiğim ilk gün çekmiştim bu görüntüleri. Ekran kartımda iyi bir kart değil 9600gt. SS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 karar veremedim :D grafikten bşka farkı yokmu CoH la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 en önemli değişiklik quest sistemidir sanırım. WoW gibi harita üzerinde şunu yap bunu öldür şeklinde. Takımsız yapılamayacak questlerde var ama çok nadir (En azından 20'ye kadar öyle). CoX gibi takım oyunu değil. Şuan oyuncu sayısı baya yüksek fakat endgame bağlayıcı olmazsa baya düşücek gibi. Hardcore oynayıp 40 olanlar vardır sanırım. Çok zorlanılacağını düşünmüyorum. Gather/Craft sistemi var yine WoW'a benzer. CoX'ta yoktu sanırım. CoX gibi ilginç fikirler lazım ama. Mesela 12. issue idi sanırım gelecek/şimdiki zaman olayı. O benim çok ilgimi çekmişti. Umarım birşeyler daha katarlar oyuna. Kafes maçı, Hapishane ile olucak şey değil. Teaming pek sevmiyorum fakat böyle kuru kuruda gitmiyor açıkcası. Ama yinede eğlenebilenler var. 2 kişilik SG kurup tüm gün teaming yapanlar gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 dooru ya CoX da group zorunluydu ben tekrar başlıyım coh a edit: teşekkür ederim bilgi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 cox en son ne zaman oynadın? 1-2 sene civarı olduysa , karşılaşıcağın oyun cox 2 hissi verir zaten :) orjinal forumları , görmediğin issue içeriklerine bi bakış at , CoX seviyosan bi ona özlemini gider :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Bugün oyunda baya bir değişiklik olmuş. Özellikle arayüz baya değişmiş. Keşke güzelim electric form'a dokunmasalarmış. Eskiden Electric Ghost gibiyken şimdi gerçekten Electric Form olmuş. Sırf o yüzden karakteri baştan yapmam gerekicek. Birde Free Retcon gelmiş fakat ben kullanamıyorum. (To use it, visit the Powers Trainer, choose "Retcon," and click on "Use Free Reset.") Malesef bende Free Reset diye bir tuş yok. Kullanabilen varmı peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Kullanabilmek için /character_usefreerespec yazmak gerekiyormuş. Benim gibi takılanlar varsa bunu denesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ayrıca sadece head startta yaratılan karakterler için freee respec var.. level 15 karakteri baştan başlamak keyifli olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Betadan çıktı değil mi beyler, biraz daha artılarını anlatan bir yazı geçseniz, video izlemekten sıkıldım alıcağım büyük ihtimal internetden oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Evet bende headstart için diye okumuştum önceden fakat dün patch notlarında 10 eylülden önceki karakterler için geçerli gibisinden bi yazı gözüme çarptı. Şimdi bulamıyorum notlarını. Edit: Denemedim fakat bakımdan çıkınca deniyeceğim. Oyunu daha iyi bilen biri incelerde CoH gibi teaming istiyorsan tatmin etmeyebilir ama WoW gibi single'da yapim isteyince teaming'de yapim diyorsan beni yeterince tatmin ediyor. PVP olayıda şuan 2 çeşit gördüm. Biri takım üzerine diğeri free-for-all. Takım üzerine olan baya zevkli ve alan quake3 teki küçük haritalara benziyor. Fakat free-for-all oynayana Allah sabır versin. İlk girdiğinizde WTF? demeniz normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 hmmm ıtemasyon nasıl oyunda, gear tarzı şeyler var mı yoksa sadece skill ve talent üstünemi kurulu, birde pve'nin tarzı nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 İtem olayı baya güzel. 9 tane slot var üstünde 3 tanesi primary 6 tanesi secondary. tabi bu slotlarda kendi aralarında ayrılıyo defans vs. bu slotlara koyduğun itemler stat, extra power, damage resist, 2x görüş alanı gibi sürüyle özellik katabiliyor. Device var kullanım süresi kısıtlı olanlar. Onları genelde kendin üretiyorsun ve oldukça işe yarayanlar var. 3 çeşit primary ve secndary item var. Science,Arms,Mysticism. Bunların hepsini slotlara koyabiliyorsun. Crafting sistemide bu itemleri kullanıyor zaten. Mesela ben Science seçtim ve Science türünde olan itemleri parçalayarak hammedde elde ediyorum (Veya gather yapıyorum) bunlarlada device primary item vb şeyler yapabiliyorsun. İlerde enhancement açılıyor mesela aldığın enhancementlere göre yaptiğin iteme özellik katıyorsun itemin kalitesini ayarlıyorsun vs. Oynadıkça öğreniyorum bende. Yine Banka ve Black Market türevi bir sistem var. Fakat tam olarak açık arttırmamı bilmiyorum kullanmadım hiç. Bunlar sadece özet gibi oldu daha detaylısını zaten oynarken görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar