dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Evet auto atack ın skill olması ve power üretmesi iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 surekli 1 basmak gerekmiyor mu? oh ne güzel.. parmak dinlendiriyodum valla :D bu arada http://www.tentonhammer.com/co güzel guidelar eklemişler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 handprintsten bir arkadaşın yarattığı ilk karakter. biraz fazla vakit geçirmek lazım sanırım builderda : http://botha.mx.co.za/soulside1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 +1... çıksın bi... bende başlıcam walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Elbise falan hep güzel şeyler çıkıyor da işte dediğin gibi bunun bile yüzüne özenmeden geçmiş. Ben dönünce eve bir çalışayım, baya ss leriz sonra char ları. Kanun seninkini de koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 karakter yaratma ekrani bence kisitlanmis durumda. bazi olaylarda ornegin kafa yaratiminda bazi seylerin sadece 2 nolusu bulunuyor. ornegin : instict head 2 bir nerede ? ayrica bazi sort ve etekvari nesneler calismiyor ya da secimleri yok. surumde bence daha cok secenek cikacak karsimiza ki zaten tamam olmadigi oldukca acik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 city of heroestaki main karakterimi yeniden yarattım. tam istediğim gibi oldu şimdi :D ama dual bladesden sonra ice pek eğlenceli gelmedi , tabii sadece tutorial için konuşuyorum. dual blades deneyin ama mutlaka , cone melee çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 deniyorum simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 cone melee kacta geliyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 oha simdi bir sey kesif ettim insallah bilmiyordunuz biliyorsaniz neden demediniz. ornegin 1 e bastik. power biriktirmeye basladik. hoppa 2 tusuna uzunca basiyoruz ve booommmm etkisi daha fazla cikiyor ki zaten bir bar beliriyor. oyle 2 ye basip cekmeyin basili tutun ve daha guclu bir sekilde enzimlediginiz :P poweri unleash edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ss koysanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 koyalimda sanirim once bir yere upload edip sonra buraya link vermek gerekiyor ki beni bayiyor , direk patiye upload olsa idi dicem ama o zamanda kapasite yetmez herhalde. deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Kanuni said: oha simdi bir sey kesif ettim insallah bilmiyordunuz biliyorsaniz neden demediniz. ornegin 1 e bastik. power biriktirmeye basladik. hoppa 2 tusuna uzunca basiyoruz ve booommmm etkisi daha fazla cikiyor ki zaten bir bar beliriyor. oyle 2 ye basip cekmeyin basili tutun ve daha guclu bir sekilde enzimlediginiz :P poweri unleash edin. charge powerlardan bahsediyosun kanuni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 yep bahsediyorum ve biliyordun demedin.. afferim :) melee oynadigimdan chargedi yeni gordum castera gecince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Koyuyorum ben şimdi kanun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 betaya girmesi kolay mı veya girip de sıkılan varsa kendi accsini versin bi bakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 :) emir basimiz ustune diyecegim geldi. tmmdir drea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ss koyun da gözümüz gönlümüz açılsın yahuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Şöyle iki tane koyayım şimdilik, ilk char dan. Birazdan yeni yaratıp koyarım yine. http://www.ressim.net/out.php/i138039_1.jpg http://www.ressim.net/out.php/i138040_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 21inden sonra herkese açık.. betadan 2-3 günde sıkılıcağımı sanmıyorum açıkçası.. karakterleri denemek var , onları levellendirmek var. bakalım mutlu mesut geçiniyorum şimdilik oyunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 city of heroes gibi şerihler böle bariyerlerle kapatılmış gibimi la ss de öle gözüküyo , yoksa o distance danmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 tutorial zone orasi bu sekilde izole edilmis durumda dis dunyadan, uzaylilar basmis felan sonrada oradan baska zone a geciyorsun.. oralarda gormedim o mavi kafesi.. sonucta instanced oyun ve bir sekilde zonelar ayrilacak birbirlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 zonelar ayrı , ama tutorial zone bile gayet büyük , dolaşması baya süre alıyor travel powersız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 questler nasıl güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar