Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Champions Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
surekli 1 basmak gerekmiyor mu? oh ne güzel.. parmak dinlendiriyodum valla :D

bu arada http://www.tentonhammer.com/co

güzel guidelar eklemişler şimdiden.
Mesaj tarihi:
Elbise falan hep güzel şeyler çıkıyor da işte dediğin gibi bunun bile yüzüne özenmeden geçmiş.

Ben dönünce eve bir çalışayım, baya ss leriz sonra char ları. Kanun seninkini de koyarım.
Mesaj tarihi:
karakter yaratma ekrani bence kisitlanmis durumda. bazi olaylarda ornegin kafa yaratiminda bazi seylerin sadece 2 nolusu bulunuyor.

ornegin :

instict head 2

bir nerede ?

ayrica bazi sort ve etekvari nesneler calismiyor ya da secimleri yok.

surumde bence daha cok secenek cikacak karsimiza ki zaten tamam olmadigi oldukca acik.
Mesaj tarihi:
city of heroestaki main karakterimi yeniden yarattım. tam istediğim gibi oldu şimdi :D ama dual bladesden sonra ice pek eğlenceli gelmedi , tabii sadece tutorial için konuşuyorum.

dual blades deneyin ama mutlaka , cone melee çok eğlenceli.
Mesaj tarihi:
oha simdi bir sey kesif ettim insallah bilmiyordunuz biliyorsaniz neden demediniz.

ornegin 1 e bastik. power biriktirmeye basladik. hoppa 2 tusuna uzunca basiyoruz ve booommmm etkisi daha fazla cikiyor ki zaten bir bar beliriyor.

oyle 2 ye basip cekmeyin basili tutun ve daha guclu bir sekilde enzimlediginiz :P poweri unleash edin.
Mesaj tarihi:
koyalimda sanirim once bir yere upload edip sonra buraya link vermek gerekiyor ki beni bayiyor , direk patiye upload olsa idi dicem ama o zamanda kapasite yetmez herhalde.

deniyim
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

oha simdi bir sey kesif ettim insallah bilmiyordunuz biliyorsaniz neden demediniz.

ornegin 1 e bastik. power biriktirmeye basladik. hoppa 2 tusuna uzunca basiyoruz ve booommmm etkisi daha fazla cikiyor ki zaten bir bar beliriyor.

oyle 2 ye basip cekmeyin basili tutun ve daha guclu bir sekilde enzimlediginiz :P poweri unleash edin.

charge powerlardan bahsediyosun kanuni :)
Mesaj tarihi:
21inden sonra herkese açık.. betadan 2-3 günde sıkılıcağımı sanmıyorum açıkçası.. karakterleri denemek var , onları levellendirmek var. bakalım mutlu mesut geçiniyorum şimdilik oyunla.
Mesaj tarihi:
tutorial zone orasi bu sekilde izole edilmis durumda dis dunyadan, uzaylilar basmis felan sonrada oradan baska zone a geciyorsun.. oralarda gormedim o mavi kafesi.. sonucta instanced oyun ve bir sekilde zonelar ayrilacak birbirlerinden.
  • Yeni Oluştur...