Dracon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Merhabalar kurduğum servera girmeye çalıştığımda sürekli encrypted client detected hata mesajını alıyorum aos full patch yapılı uogateway ile remove encrypted seçenesini tıklayıp girmeye çalıştığımda yine aynısı oluyor sorunu bir türlü çözemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 %server%ScriptsMisc içindeki ClientVerification içindeki ClientVersion.Required ifadesinin "null" a eşit olduğuna emin ol.. altındaki satırın da "ClientVersion.AllowGod = true;" şeklinde gözükmesi lazım.. yine olmuyorsa patchlerini yanlış yapmış olabilirsin (o nasıl olacaksa...)[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dracon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: MumChamber, 12 February 2004 11:51 tarihinde demiş ki: %server%ScriptsMisc içindeki ClientVerification içindeki ClientVersion.Required ifadesinin "null" a eşit olduğuna emin ol.. altındaki satırın da "ClientVersion.AllowGod = true;" şeklinde gözükmesi lazım.. yine olmuyorsa patchlerini yanlış yapmış olabilirsin (o nasıl olacaksa...) Şİmdi dediklerinizin hepsini kontrol ettim hepsi yazdığınız gibi patchte bir yanlışlık olacağını zannetmiyorum çünkü oyunu ikiş sefer kurup kaldırdım ikiş sefer patch yaptım.Versiyonda bir yanlışlık olabilirmi.Clienti açtığımda aşağıda...4.0.1b uo:3d client(patch 19)stitching diye yazıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 aynı sorunu bende yaşıyordum kardeş gittim non cryptioned mı ne öle bi client var onu indirdim uo içine attım o clientle girdim ve sorunsuz çalıştı tam adını bilenler buraya yazarsa sende aratıp download edersin olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dracon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 abi client hale sende varmı eğer varsa mailime atarmısın..Veya bilen biri varsa link atabilirmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Uogateway kullan, seceneklerde "remove encryption" secili olsun.. www.uogateway.com ya da UORice ile kendin removelaman lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dracon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Ceday abi zaten mesajımda uogateway kullandığımı yazmıştım .remove encription seçeneği tıklı olduğu halde aynı şeyi yapıyor...[signature][hline]Hasta etmeyin adamı !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 o zaman gatewayi tekrar bi yükle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dracon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 denedim şimdi abi bir türlü olmuyor giremedim bir türlü şu servere ben yüklediklerimi bir yazayım yanlışlık varmı.... 1:runuo 36 2:framework 1.1 zımbırtısı 3:aos 3d full patch 4:gateway uo ayrıca bununla beraber 3-4 kere kaldırıp tekrar kurdum birde bunun yanında uo rice yide denedim....olmuyor olmuyor.. [signature][hline]Hasta etmeyin adamı !!! [Bu mesaj Dracon tarafından 12 February 2004 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dracon tarafından 12 February 2004 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 sen aramaya gir noncrypted client diye bi arata aga başka türlü çözemezsin bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 dur ben snein için arıyom bulup linkini verem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dracon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Beyler yarımlarınız için çok saolun uoırise ile sorunum halloldu.O zaten non encrypting client oluşturuyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar