Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

encrypted client detected (runuo)

Dracon

Öne çıkan mesajlar

%server%ScriptsMisc içindeki ClientVerification içindeki ClientVersion.Required ifadesinin "null" a eşit olduğuna emin ol..

altındaki satırın da "ClientVersion.AllowGod = true;" şeklinde gözükmesi lazım..

yine olmuyorsa patchlerini yanlış yapmış olabilirsin (o nasıl olacaksa...)[signature][hline]its supersonic
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MumChamber, 12 February 2004 11:51 tarihinde demiş ki:
%server%ScriptsMisc içindeki ClientVerification içindeki ClientVersion.Required ifadesinin "null" a eşit olduğuna emin ol..

altındaki satırın da "ClientVersion.AllowGod = true;" şeklinde gözükmesi lazım..

yine olmuyorsa patchlerini yanlış yapmış olabilirsin (o nasıl olacaksa...)

Şİmdi dediklerinizin hepsini kontrol ettim hepsi yazdığınız gibi patchte bir yanlışlık olacağını zannetmiyorum çünkü oyunu ikiş sefer kurup kaldırdım ikiş sefer patch yaptım.Versiyonda bir yanlışlık olabilirmi.Clienti açtığımda aşağıda...4.0.1b uo:3d client(patch 19)stitching diye yazıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

denedim şimdi abi bir türlü olmuyor giremedim bir türlü şu servere ben yüklediklerimi bir yazayım yanlışlık varmı....
1:runuo 36
2:framework 1.1 zımbırtısı
3:aos 3d full patch
4:gateway uo
ayrıca bununla beraber 3-4 kere kaldırıp tekrar kurdum birde bunun yanında uo rice yide denedim....olmuyor olmuyor..
[signature][hline]Hasta etmeyin adamı !!!

[Bu mesaj Dracon tarafından 12 February 2004 13:57 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Dracon tarafından 12 February 2004 13:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...