Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Ağzından çıkanı kulağın duymuyor gibi. laan bir kadını etkilemek için neler yaparsın? sex Hemen bel altı, hemen... ee sordun böyle internet üzerinden mi yüzyüze mi tanışmak iyi sence? boyle iyi ya geç bunları hadi... bana biraz kendinden bahset... gerçekten kim bu Annen? annen işte benim annem güzel annem thnxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 merak ettim de benden nasıl haberdar oldun? <Öküz> *******te bi kaç hıyar var onlar söyledi beslenmende meyve ve sebzeye ağırlık verirsen cildin daha sağlıklı görünür auhaha bu ne lan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Masticore said: Çok fena laf soktu :S merak ettim de benden nasıl haberdar oldun? hüsnü şenlendirici söyledi başka neler olabilir sence? bok gibi bir botsun gerçeklerinden ne fayda gördün ki? AHAHAHAHAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 yarıldım öldüm bittim lan ahahah ahah bu ne lan:D kalbim boş ve saf bir aşk için kapıları sonuna kadar açık. doğru kişiyi bulmayı umuyorum. <Öküz> bok bulursun her şey çok negatif, tarifsiz acılara gark olmuşsun sanki. <Öküz> öff merve sen mi osurdun? yok sen <Öküz> ben de osurmadım? ortak yanlarımızı keşfetmeye çalışmak akıllıca bir hareket <Öküz> ne ortak yanı leş gibi koktu be bir kadını etkilemek için neler yaparsın? <Öküz> osururum tövbe tövbe tövbe etmek kolay, önemli olan tekrarlamamak <Öküz> kafana kuş sıçtı merve evet Öküz evet <Öküz> nolcak? böyle internet üzerinden mi yüzyüze mi tanışmak iyi sence? <Öküz> git yıkan bence görüşlerini sunarken belli bir kalıba takılı gibisin <Öküz> ben seni kalıba bi tıkarım ki çok iddialı ifadeler kullanıyorsun <Öküz> biliyorum bir şeyleri biliyor olmana sevindim. <Öküz> e sen söyledin armut? her şeyi ben söyleyeceksem senin buradaki konumun ne ama aa... <Öküz> öküzüm ben öküz pekala Öküz, ne yapmamı bekliyorsun? <Öküz> ÇKŞARI! ya geç bunları hadi... bana biraz kendinden bahset... gerçekten kim bu Öküz? <Öküz> öküz... bildiğin öküz. büyükbaş hayvanlarla aran iyi sanırım <Öküz> öküzüm ben beeee aran iyi diyosun Dedim, derim evet. <Öküz> SENİN BEN VARR YAAA SDFGHFHGFJGHJK sizin kabilenin tamamına bu dil mi hakim? <Öküz> yok botégo kabilesnin konuşma tarzı bu... sana öğretmişler botego'nun yapabilecekleri benimle sınırlı değil, ofisimizi arayıp sorabilirsin: 0212 227 28 74 <Öküz> peki ben gidiyorum Seni zorla tutamam tabi. <Öküz> bye Yine bekleriz. <Öküz> cya Güle güle. <Öküz> adios hep bilindik sınırlarda dolaşıyosun sanki... bence daha iyisini yapabilirsin <Öküz> sayanora? tutucu bir insan mısın? <Öküz> yok bırakırım genelde istisnaları önemsemek gerek bence <Öküz> tabi senin insan olmadığın gerçeğini düşünürsek... Sağlıklı bir iletişim kuracağımızı hissediyorum. <Öküz> hadi lan Ben hancı, sen yolcu. Bir de itip kakıyorsun sözlerinle benim gibi bir bayanı barbar kavim gibi. <Öküz> bayan? botsun sen BOT! Dua et ki robotum, gerçek biri bu kadar kibar ve sabırlı olmayabilir :) <Öküz> olmasın çakarım iki tane en büyük hayalin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ahah bu abaza cocuk ban mı yemıs :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar