elesso Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 eheh beyaz ilk jedi title i almış :)[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Namessar, 07 February 2004 14:57 tarihinde demiş ki: ... ben grup huntlarin babasini gordum eq da, 60 kisi raid yaptiniz mi hayatinizda baska bir oyunda? swg grup oyunu cart curt diye developerlar hic otmesinler, night sisterlar ve krayt haricinde grupluk bisi henuz gormedim ben. nerde 60 kisilik tanri raidleri burda? nerde en az 18 kisi gerektiren tele aggro zone lar? Valla NS city 5 kişilik bi sağlam grupla ok ama raid olayı inanılmaz zevkli... PA'ca Edinborough ya yaptığımız baskın inanılmazdı. Ranged, melee ve medic olmak üzere üç grup halinde toplam 35-40 kişi vardık. Alınan zevki anlatmanın imkanı yok. Ha bu arada, Edinborough taşınmış diolar, gittik gördük koca şehir kayboldu. Adamlar bu raid üstüne başka planete mi geçtiler, başka servera mı onu bilemiorum... 8-) Ama topic Jedi topicinden profession ve SWG tartışma topicine dönüyo. Konuya sadık kalalım. Beyaz'ın ilk jedi title ı çok güzel olmuş ama biraz daha süslü olsa, yani ne bilm hiç diilse bi saber ya da wookie avatarı güzel olurdu...[signature][hline]:hrr: No more Mr. Nice Guy... :hrr: Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Pistoleer Ex-Master Creature Handler, Ranger, Rifleman (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 yaw title simdi gordum devvo telefon acip soledi evde diildim. paticigin bu yaptigi ufacik bi ayrinti ama inanilmaz ince dusunulmus buyuk bir jest cok gurur verici bir sey tesekkur etmek istiyorum forum yetkililerine[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 bende "son mohikan" diye title istiyorum izninizle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Ben de "ilk jedi'ın kankası, hatta oyuna başlatan kişi" gibi bişi istiorum mümkünse... :-P[signature][hline]:hrr: No more Mr. Nice Guy... :hrr: Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Pistoleer Ex-Master Creature Handler, Ranger, Rifleman (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: DA2019, 09 February 2004 16:46 tarihinde demiş ki: Ben de "ilk jedi'ın kankası, hatta oyuna başlatan kişi" gibi bişi istiorum mümkünse... :-P lol[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 bu oyunun almaya değer hiç bir tarafı yok ne süper eğlenceli zonelar nekafa çatlatacak questler nede pvp mesela bir tka doctor u alsa alsa belki bh alır diğerlerinin bence hiç şansı yok bh ninde alması için underhand vurması lazım onu vurmayı başarırsan zaten git piyango bileti filan al hadi vurdu diyelim cost okadar fazla ki 2 underhand veya eye atiyorsun poolar adam daha sana vurmadan şayet buffsızsan yarıdan aşşağıya iniyor bir doctorun buffsuz dolaşmadığı düşünülürse nereye kadar direneceksin asil bir şekilde yenilgiyi kabul etmek daha mantıklı soe nin bukadar yokluk arasında oyunu satmak için birşeye ihtiyacı var onuda insanlara jedi olma vaadiyle yapıyor jedi olmak zaten inanılmaz kolay yanında iyi bir grup desteği olan adam 10 günde 4 holo masterlar silent a geçer gider sonrası şans şimdi insanlar bakıyor bu iş bukadar kolayken herkes saldırdı holo grinder ayırtetmek okadar kolay ki neredeyse serverda bh ler dışında holo kasmayan yok hatta sith hololarında bh de çıkıyor böyle bir durumda soe bh lere hayatta emek kapısını sabote etme şansı vermez ama aptalların anlamadı kendi kendilerini yokediyorlar[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 en azindan bizede jedi title i verseler hos olur aslinda hehe escobar a da vermeliler tabiki[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse Jedi initiate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raup Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 tebrikler beyaz bab nemessar bab bu arada bisi kesfettim pistol kasarken komandonun mission yapma hizinin 3 kati hizli yapiom 1 saatte 340k para kazandim cok komik bi olay sadece terminalden sonra kasmadim da abi lair e fan shot atiosun devamli ehehe boyle 50 meteden 45 ideal laire heel atamio bazlar lol bi kac sn de lari patlio biniosun motora gidiosun bh ler pistolden fan shot alirsa boyle fena iyi olur yani acini icten paylasiom bh cok masrafli bi sinif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Mighty_THoR, 10 February 2004 14:57 tarihinde demiş ki: mesela bir tka doctor u alsa alsa belki bh alır diğerlerinin bence hiç şansı yok bh ninde alması için underhand vurması lazım onu vurmayı başarırsan zaten git piyango bileti filan al hadi vurdu diyelim cost okadar fazla ki 2 underhand veya eye atiyorsun poolar adam daha sana vurmadan şayet buffsızsan yarıdan aşşağıya iniyor ama aptalların anlamadı kendi kendilerini yokediyorlar tk-doc pistoleer-doc ikisinide denedim adamlar kaç kere öldürdü beni 1v1 de pistoleer-doc oldugumda işim daha kolay HQya saldırdıgımda rifleman tarafından kafamda %80e yakin resistleri olan helmle bile indirilmiştim ki hem muon hem fishak kullanmıştım zaten mind 1100du bi kaç kere aidin mi ne oyle biri vardi commando-smuggler-pistoleer onun tafından olduruldum ve baya guzel armorlarim oldugu halde herif launcherla dagıttı beni yani tk-doc=pvp god degil swgde ayrıca bhnin costları içinde food-drink falan kullanırsın sorun kalmaz[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Kim ne derse desin, jawa ion riflelı (iyi damageli, krayt olabilir) bir rifleman pvpnin kralı. Daha doğrusu tka-rifleman ölümcül... Rifle ı bıraktığıma yavaş yavaş pişman olmaya başladım... :([signature][hline]:hrr: No more Mr. Nice Guy... :hrr: Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Pistoleer Ex-Master Creature Handler, Ranger, Rifleman (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Artık diil bleed dmg elindeki silahin dmg ina göre diil üstündeki resiste göre geliyo.Bu yeni patchten sonra öle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 jeid olmak inanilmaz kolay 10 gunde jedi olur lafi komik geldi bana herhalde ayni oyunu oynamiyoruz :)) madem basit al swg yap on gunde bi jedi sat ebayden 500 dolara :) tk doc olayina gelince aslinda her prof herkesi indirir eger tecrubeli ise yani bunlar benim jeid kasma yolunda ogrendigim bir sey cunku holocronlar sadece combat prof lari soledi ve yaninda bir kac combat prof denedim. bazi prof lar pvp amacli diildir ama grup icinde acayip yararlidir mesela carbine grup icinde tam bir savas makinasi oluyor. tkm nin hayatta kd atamadigi npcleri ard arda kd leyebiliyor, ayni sakilde pike da ole cok yuksek bir dmg output u var. yani butun mesleklerin guclu oldugu noktalar ve zayif oldugu noktalar vardir ve her combat karsi tarafi indirme sansi vardir. hepinize iyi oyunlar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar