Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jedi hakkinda sorulariniz

beyaznoc

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar diger konu sadece buyuk bi sevincle actigim bi konuydu simdi burda jedi meslegi hakkinda sorulariiz olursa burdan yazarsaniz sevinirim.
bildigim kadari ile cevaplarim.
daha bir derli toplu olur diye dusunuyorum.[signature][hline]Master Bio-Engineer
Master Creature handler
Master Marksman
Master Brawler
Master Entertainer
Master Medic
Master Scout
Master Gunfighter
Master Sharpshooter
Teras Kasi Master
Master Heavy Swordman
Master Artisan
Master Squade Leader
Master Ranger
Master Commando
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada biraz once kendime bi structure dikmeyi denedim
sen jedi sin structure a ihtiyacin yok dedi
ama ctrl c ye basinca 10 lot oldugu goruluyo[signature][hline]Master Bio-Engineer
Master Creature handler
Master Marksman
Master Brawler
Master Entertainer
Master Medic
Master Scout
Master Gunfighter
Master Sharpshooter
Teras Kasi Master
Master Heavy Swordman
Master Artisan
Master Squade Leader
Master Ranger
Master Commando
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DamienThorne, 30 January 2004 20:25 tarihinde demiş ki:
Jedi , bh mission terminal'e dusmeden saldiramiyoruz ne yazikki!

peki terminale dustukten sonra her bh mi saldirabiliyor, yoksa sadece terminalden mission i alan mi? zira droid trackleyemdigi icin bir jedi in sadece terminalden mission almis tek bir bh tan korkmasina gerek yok eger her bh saldiramiyorsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Oncelikle tebrikler hocam benim bir iki sorum olucak...
bir iki arkadasimla tartistigimiz aslinda bilinen konularan biri neyse..
jedi olan bir kisi birkackere olunce jedilik tamamen mi siliniyor nedir yada skiller den mi iniyor bunu cok merak etmisimdir hep tartisiyoruz.
ikinci sorum da su olucak efem :jedi icin mi karekter gelio yoksa eski karekter mi jedi oluo mesela en son komandosun o skillerle birlikte bir jedi durumumu var yoksa ayri bisimi ismini deistirebiliomusun filan jedinin yaninda baska siniflar da ogrenilmeye aickmidir... valla baklavaya varan iddalar soz konusu :)))
Sosyal ağlarda paylaş

pardon bu arada eklemeyi unuttum mining outpostta bir jedi saber cikardi ben imperialken denedim hani kalabalikta kaynariz filan die de tef almis olsa saldiri verebilmem lazimdi rebel olan zaten saldiramio tahminimce yani amac merak aslinda lol :) belki deistirmislerdir bi suru sey deisio simdi holo mevzu ortadan kalkio die solentiler iste kesin konusmak zor gibi :)
Sosyal ağlarda paylaş

raup class in ne?

hala bh larin hangi sartlarda jedi lara saldirabildigini tam olarak ogrenebilmis degilim hic bir yerden. ne nette bir sey diyebilen var, ne bir guide da yaziyor, ne burda tatmin edici bir cevap gelmedi.

saber a tef almis bir imperial rifleman den ne farki var o zaman bh olmanin? hatta imp rifleman tef i aldigi anda covert bile olsa dalabilirken ben rebel bh oldugum icin hic dalamayacakmiyim bir jedi a mission terminalden mission i alipta adami bulana kadar (bulmasida zor biraz) ?
Sosyal ağlarda paylaş

evet öyle olacak ama bir skill box u gidecek, bu da koyar tabi ama eskisi kadar değil.
namessar bh terminallere jedi misson u düşmüyor mu? onun dışında droidler adam gibi çalışınca sanırım bh ın farkı ortaya çıkar. şu anda doğru düzgün çalışan çok az şey var zaten.

peki şimdi bende bi holo var, napayım ben bunu hadi söleyin bana. açsan açılmaz atsan atılmaz satsan satılmaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.swgbounties.com/forums/showthread.php?s=bb201dd9785122c1220a8d8991e74788&threadid=542

burda da millet kim kime saldirir emin degil. imp ler jedi lara, rebeller dark jedi lara kos seklinde anlatmislar. onun disinda karsi faction da degilse ve tef almamissa bh lar saldiramiyor. sadece terminal den aldiklariniza kayitsiz sartsiz hangi faction olursa olsun tefi olsa da olmasa da dalabiliyorsunuz sanirim. benim anladigim bu burdan. ama bunlarda neden bahsettiklerinden pek emin degil.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de mighty e ortalik jedi doldugunda bu oyun oynanmaz dediginde cok kizdiginizi hatirliyorum. bh lar arasinda bir tartisma:

http://www.swgbounties.com/forums/showthread.php?s=bb201dd9785122c1220a8d8991e74788&threadid=460

simdi bu holo manyakligi ile bir suru adam, su andaki jedi sayisinin 4-5 kati kadar, silent i ile ugrasiyor. populasyon gereginden fazla artiyor. dengesiz bir olusum bu. quest sistemi cozum degil, zira eq da gordum ki yapilamayacak quest yok bu dunya uzerinde. anca 2-3 ay yavaslatabilirler bu adamlari.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk once saberi artik acamiyorsunuz
savasirken aciliyo savas biter bitmez otomatik kapaniyor.
raup senin gordugun zamanlarda patch yoktu o zamanlar special yapan jedi tef aliyordu o degisti combatta saber kullanan jedi tef aliyo direk.
bir kere bir jedi crafting tool satiyodu coronetin onunde utun millet duel acti buyuk ihtimalle ve bu arkadas coronete hava aticam diye girdi duele. ben o zamansw idim direk daldim tef alir almaz ben dalinca yaklasik bi 20 kisi cullandi adamin uzerine.
jedi lar su an sandiginizdan cok gucsuz
sole diyim jedi padawan olabilen bi kisi master brawler alir rahat
jedi knight olan biri herhangi bi elite alir.
jedi master olunca krali gelse alir.
tabi bu inceledigim kadari ile yani hatam yanlisim olabiolir bu benim tahminim.
jadi padawan yapmak icin yaklasik 30 kez pistol masterlamaya esit xp almaniz gerekiyor. ki bunu gizli yaptiginiz icin cok zor ve yavas ilerliyor. bide yollari hep uzatiyorsunuz neresi sakinse ordasiniz. coronete geldigimde mesela acayip tirsiyorum.
hele bugun coronet tciket terminalden bilet alicam bi bakdim 5 tane bh oturma yerlerinde oturuyor buyuk ihtimalle gorevleriin aldiklari jedi yi bekliyordu.

olunce belli bi sayi bu sayiyi doldurunca perma death oluyorsunuz. fs slotun kapanmiyo ama char gidiyor.. her seye yeniden basliyorsunuz butun her seyiniz kaybediyorsunuz.

bu arada emin diilim ama saber hit2 bozuk yapinca saber it 1 yapiyor. acaba yanlis mi yapiyorum diye hem short cut tan hemde komut yazarak denedim ama ikisindede saber hit 1 yapiyor.

yeni seyler ogrenince bunlari yine paylasirim.
bu arada crystalleriniz alinir mail beyaznoc :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
beyaznoc, 31 January 2004 05:00 tarihinde demiş ki:

olunce belli bi sayi bu sayiyi doldurunca perma death oluyorsunuz. fs slotun kapanmiyo ama char gidiyor.. her seye yeniden basliyorsunuz butun her seyiniz kaybediyorsunuz.

az kaldı sabret işte patch çıkınca biraz oh dersin artık ^^
Sosyal ağlarda paylaş

beyaz sen gittikten sonra 2 tane thug keseyim dedim crystal düştü :)

bir ara el atarsın nasılmış bakalım :)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada rare artifact inceledi jedi ve bi ise yaramiyor stat yok belki ilerde baska bir seyde kullaniyo cikabilir.
ayrica petrified avian egg i de inceledim onuda goremiyorum.
crystal stat baktiracaksaniz beyaznoc a verebilirsiniz.
ama tabi her zaman satin almayi isterim twin force crystal diil crystal yazan lar :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

benim bir sorum var,
otomatik rebel baslaniyor diye biliyorum peki factiondan cikmaya calisinca ne diyor hic denedin mi?...
illa bi factiondami olmasi gerekiyor
dark jedi olursa neutral olaiblir mi sence?
yani demek istedigim bu jedi academyde dark jedi olunca hem darklari hem lightlari kesiyorduk... burdada ole bi durum varmi yani hic bi gruba bagli kalmiyan kendini dusunen bi jedi yaratabilme imkani varmi sence?[signature][hline]Sne v'Knox,
Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Artist, Merchant...
Still Prog: Entertainer & Fencer
Next: dunno

Sosyal ağlarda paylaş

benim bildiğime göre şöyle sin :

light jedi san belli bir tarafı seçmen gerekiyor .. açıklamasında da zaten eğer jedisanız belli bir sorumluluğunuz vardır ve galakside gelişen olaylara kayıtsız kalamazsınız .. iyi ya da kötü bir tarafı seçmek zorundasınız diyor official sitede .. benim merak ettiğim de acaba dark tarafa nasıl kaydığın .. ayrıca bu ayrım nerede karşına çıkıcak .. yoksa bu sadece rebel ya da imperial olmana mı bağlı .. imperial bir dark jedi olabileceğin fikri hoş değil bence ... imperiallar aralarında jedi barındırmamalı ...

şşş ... ! RIP klanı .. :)[signature][hline]sadece ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...