Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkelam UO VEYA Nuwdor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende istikparat kuvvetlidir. 1 hafta sora açılıcakt. :D[signature][hline]---------------------
Dw Strong Life Admin
---------------------

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 05 February 2004 02:30 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DIEMASTER tarafından 05 February 2004 02:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Bief_Lord, 04 February 2004 19:32 tarihinde demiş ki:
arklar cevap lütfen

cocuk nasıl korkmus yazık :-) benım AGS de acc vardı 250 mılyon verdıler vermedım sımdı acılsada hmn satsam dıyom :)[signature][hline].......

ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Mesaj tarihi:
Abi ondan deil ya mutlaka sinirlendim Hellstemplede harika char vardı orasıda kapandı ohh dedim burası acılacakmıs[signature][hline]Hayat Zaten Bir Ultima Oyunudur :)
Mesaj tarihi:
Bief sen böyle 7x felan başlanılan serverlardan zevk alıyormusun.Ve kasıyormusun? Tabi zevkler tartışılmaz ama skill gainler ne çok zor nede kolay olcak bence.Hiç olmazsa kastığın skill'in değerini anlarsın.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ya bu serverde harbı kastım dıyebiliyorsanız nebulada demekki harikalar yapmı$sınızdır.. mm hiçbir deyişiklik olmiyacak sadece biraz vakit alicak şahsi soruları özelime atın lütfen.
Mesaj tarihi:
şahsen nebulada harika bir karakterim var ve gurur duyuyorum ama soylersem benden nefret edersiniz :)

Bu server gercekten cok guzel kendine has bi ozelligi var...[signature][hline]Iyi oyunlar...
  • Yeni Oluştur...