dunno Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 parmaklarım sogumak üzere yazmamaya basladım hormonlarım duygularım yogunlugunu yitiriyor alışmaya basladım icinde bulundugum duruma yazacak, anlatacak bir sey kalmadı hayatımda rahatlık, huzur. acı, icinden kurtulmak istedigim bir durum yok durgunum. tek mutsuzlugum siir yazmaya teşvik edecek bir ruh halimin olmaması. ergenlik doneminde sairleşmiş sıradan biri miydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 hepimiz oleyiz evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ...er. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 kötü, hem de çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 istersem benzetmeler yapıp, olmayan bi ruh hali hayal edip biseyler yazabilirm yine ama icimden gelmiyo. eve koşup bişeyler yazmak istersin icini biyerlere dokmek icin. eve gitmeyi bekleyemezsin otobuste vapurda derslerde defterlerin arkasını doldurursun ya hani.. hissetmiyorum oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar