Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyük Ada (mangal)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
büyük adada mangal yapılcak biyer var mı? aslında biliyorum var aya yorgiye giden o yolda görmüştüm biyer ama olayı nedir mangalı kendimizmi götürüyoruz, onlar veriyomu veriyosa nekadar alıyolar, dışardan etimizi falan sokabiliyomuyuz ya da onlar satıyomu falan bilen varsa bi yardımcı olursa malum ada mevsimi açıldı milleti toplayıp gitmek lazım :)
Mesaj tarihi:
piknik yerinin diyosun demi böyle geniş deniz tarafı uçurumlu felan. Eğer orasıysa her türlü şeyi dışardan alabiliyorsun. Bir de benim bildiğim dışarıdan pahalıya satıyorlardı içeceğini yiyeceğini dışadan sok oraya
Mesaj tarihi:
evet evet aynı yerden bahsediyoruz ama işte gidipte "yok abi dışardan malzeme sokmuyoruz" gibi bişeyle karşılaşmak fena olurdu onun için sordum sonra sinirden çiğ çiğ yemekte var o etleri :P ama verdiğin bilgiyi göz önüne alıp yüklenip alet edevatı gideriz artık almazlarsa içeri kargoyla yollarım sana :P
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

bu solda görünen burunda mangal olayına giriliyor. Dil burnu oranın adı, giriş en son gittiğimde 3-5 ytl gibi bişeydi. yukarıda dendiği gibi mangal götür, ordan al, et götür, al farketmiyo. haftasonu gidersen masa bulmakta zorlanırsın ama, birilerinin kalkmasını falan beklemen lazım.
  • Yeni Oluştur...