Gerab Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 büyük adada mangal yapılcak biyer var mı? aslında biliyorum var aya yorgiye giden o yolda görmüştüm biyer ama olayı nedir mangalı kendimizmi götürüyoruz, onlar veriyomu veriyosa nekadar alıyolar, dışardan etimizi falan sokabiliyomuyuz ya da onlar satıyomu falan bilen varsa bi yardımcı olursa malum ada mevsimi açıldı milleti toplayıp gitmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bi yer war ya kisa yldan gidince cok uzun deil yurume mesafesinde manalda war kendidne yakabiliyosun ette var goturebiliyounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 piknik yerinin diyosun demi böyle geniş deniz tarafı uçurumlu felan. Eğer orasıysa her türlü şeyi dışardan alabiliyorsun. Bir de benim bildiğim dışarıdan pahalıya satıyorlardı içeceğini yiyeceğini dışadan sok oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 evet evet aynı yerden bahsediyoruz ama işte gidipte "yok abi dışardan malzeme sokmuyoruz" gibi bişeyle karşılaşmak fena olurdu onun için sordum sonra sinirden çiğ çiğ yemekte var o etleri :P ama verdiğin bilgiyi göz önüne alıp yüklenip alet edevatı gideriz artık almazlarsa içeri kargoyla yollarım sana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
auroraa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 büyük adada piknik yeri paralı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bence heybeliadaya git çünkü piknik için daha uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bu solda görünen burunda mangal olayına giriliyor. Dil burnu oranın adı, giriş en son gittiğimde 3-5 ytl gibi bişeydi. yukarıda dendiği gibi mangal götür, ordan al, et götür, al farketmiyo. haftasonu gidersen masa bulmakta zorlanırsın ama, birilerinin kalkmasını falan beklemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 paticik ada mangal buluşması mı yapsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aelric Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 evet dil burnu daha gecen hafta oradaydım harika mekan ;) ada buluşması harika olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 daha dün adadaydım.. sıcakkkkkk.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 paticik sığarmı o adaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar