Dracon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 MErhaba arkadaşlar aos yi ilk kurduğumda runuo sorunsuz bir şekilde çalışıyordu fakat aos yi pathlediğim zaman server şu hatayı vermeye başladı ne yaptıysam sorunu halledemedim yardımcı olurmusunuz... Server Crash Report =================== Operating System: Microsoft Windows 98 4.10.67766446.0 .NET Framework: 1.1.4322.573 Time: 05.10.2003 16:47:54 Mobiles: 2190 Items: 69657 Clients: - Count: 0 Exception: System.IO.EndOfStreamException: Unable to read beyond the end of the stream. at System.IO.__Error.EndOfFile() at System.IO.BinaryReader.FillBuffer(Int32 numBytes) at System.IO.BinaryReader.ReadInt32() at Server.TileMatrixPatch.PatchStatics(TileMatrix matrix, String dataPath, String indexPath, String lookupPath) at Server.TileMatrixPatch..ctor(TileMatrix matrix, Int32 index) at Server.TileMatrix..ctor(Map owner, Int32 fileIndex, Int32 mapID, Int32 width, Int32 height) at Server.Map.get_Tiles() at Server.Core.Main(String[] args) sanırım haritayla ilgili.Sorunda oluyo yani admin acc açtıktan sonra RUNUO.EXE - Common Languange Runtime Debugging Services Aplication has generated an exception that could not be handled. Process id=0xfffcc40d(+211955), Thread id=0xfffb2e2d(-315859), Click OK to terminate the application Click CANCEL to debug the application. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ultima online ile server'ın hata vermesi arasında bir ilişki olacağını sanmıyorum.. scriptleri ve savelerini yedekleyip tekrar kur istersen. sorun çözülecektir muhtemelen..[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 patchlerken bi hata olusmus o zaman.. bastan yap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 C:Program files'a gir Ultima Online AOS'u bul. Bulamadıysan C:ye gir F3'e bas Arama ekranı çıkar. AOS'u arat bikere klasöre tıkla shift+del yap. İşte sana fix :D[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Şaka biyana bence sil tekrar yükle uoyu.[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ya ben bir şeyi -cidden- anlayamadım.. bu RunUO, Ultima Online yüklü olmayan bilgisayarda çalışmıyor mu? çalışıyor.. demek ki uo dosyalarını kullanmıyor (ki kullanması çok garip olurdu..) e o zaman arkadaşın oyuna yaptığı patch serverın çakılmasının alakası olabilir mi? bana olamaz gibi geliyor. muhtemelen bir noktayı kaçırıyoruz.. neyse.. Uo'yu tekrar yüklemeyi denesin arkadaş. Çözülürse ne ala..[signature][hline]its supersonic [Bu mesaj MumChamber tarafından 12 February 2004 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 hemen düzeltiyorum, aşağıdaki dosyalar server'ın çalışması için gerekli. istenirse UO yüklenmeden direkt bu dosyalara CustomPath verilebiliyor. Ya da server kendisi arayıp bu dosyaları buluyor. (biraz script bakınca ortaya çıktı :() said: Multi.idx Multi.mul VerData.mul TileData.mul Map*.mul StaIdx*.mul Statics*.mul MapDif*.mul MapDifL*.mul StaDif*.mul StaDifL*.mul StaDifI*.mul[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar