Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Nedanko tema'nın csssini vermiş, eh elimizde tema olmayınca, çalışmayı mozilla üzerinden yapmak şart oldu.. Ben bu topic'de bunun üzerine çalışıcam vs.. Ha bir de biri bana öm atsın pls : )Tema çalış link kırık lol www.temacalis.com birisinden işte said: bu bir alıntıdır hoy loy loy Spoiler'im ben bi zaman boilerdim Ben de içeriğiyim, çok içerlerim. :D asfasf.. [hr] çok biçimlendirdiler beni, biçim biçim oldum halen bi biçime giremedim.. Om atsın biri unutmayın ömyi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 mesajlar 2 renkti galiba bu da 2.mesajın background rengi için.. hoy loy loy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 İlk ss'ler yorumları eksik etmeyin efenim : ) Bir de bana bir öm atılması lazım, çıkan notification'a renk kontrolü çekicem : ) Theme Patuu by Baluu resmimizde dikkatinizi çekiceği gibi Linkler siyah iken üzerlerine gelindiklerinde gri bir hal alıyorlar ve altları çizili olmuyor.. Bu konu başlıkları gibi her link için geçerli. mesaj içerisinde verilen hotlinklere henüz bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Anasayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 güzel olmuş ama benim ruhuma gitmez çok sade. asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 gri bence güzel değil turuncu neşelendiriyo insanı. Ya da algılayamadığımız frekansta bi renk olsun misal infra red ne olacak bakalım? ne renk görürüz acaba hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 He he : ) Doğrudur turuncu neşelendiriyordur adamı, ben de böyle sakin, rahat bir tema'yı seviyorum.. Eskiden beridir bu nedenle yeşil'i kullanırdım. Seçenek olsun, benimkisi can sıkıntısı. İşsizim : ) Banner-Quote-Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 guzel olmus kanka bide siyah yapsana... ama cok siyah bildigin siyah. tamam tesekkur. optum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarpeia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 turuncu daha sıcak. cıvıl cıvıl böle ya deiştirmeyin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar