insight_13 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Güzel oyun...tek kelimeyle KONAMI sirketi hic bisi ihmal etmemis...MAX PAYNE tarzındaki oyun rekorlar kımaya hazır...Bi polisin yasamından orneklerle hazırlanmıs..fazla soze gerek yok oynayın görün..oyun yapımcısı KONAMI..oyun 2 cd...:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Bendeki dtr 3 cd bide yanına crack cd si var. Ama cracki beceremediğim için oynayamadım eheh.[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 crack CDsinde installer olması lazım ona tıklayınca kendi kendine yüklüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Bendeki 4 cd ama adam beni tanıyodu. 5 milyon werdim. 4 cd olmasından dolayı kazık olsa bile 5 kaat verdim.[signature][hline]Legacy of Kain: Defiance deli etti beni abi ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar