Killer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 çamur at izi kalsın dkfd. BU ARADA DRAGON BENLE OYUN YAPTI NE YSKPFDGGDFS
Fylonde Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 annem yemeğe çağırıyo luna ya gitmem lazım :D
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 "ciem bey server açık mı" diye page aldıgımı hatırlıyorum. bi keresinde de brit sewersda romantizim yasayan bir cift yakalamıstım. invis modda konustuklarını dinliyodum. askım, balım vs. sevgi sözcükleri havada ucusuyor. sonra ne olduysa eleman bi wall attı tam arada kaldım. wall eksik cıkınca tabi yakayı ele verdik. sonra gelin sizi evlendiriyim diyip yırtmıştım ehauhsfd.
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 consa rep vermemiş miyim ben ya consunkiler imba üsttekinin ne özelliği var onu çözemedim =p
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 senin bu lafların yerde yatan 2 adama ve orada adamın elinde duran efsanevi elven bow'a hakarettir,utan :P
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ya inanılmaz güzelmiş,zaten hastayım bu GM lere atılan pagelere ya :d
Korax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 saka maka ben başladım geri,pvp falan güzel şeyler bunlar. (ilk günden ezilmenin kuyruk acısını çekiyorum,ulan bide tek adam bulamadımki,kime büyü atsam arkasından 3 tane şakşakcısı gelip saydırıyolar bana)
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Selam, Cons'un kadın iç çamaşırlarıyla dolanırken ki spy SS'leri var elimde :) Öyle cıbıldak dağ bayır koşuyordu. Saygılar.
Öne çıkan mesajlar