Aramachus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Merhaba arkadaşlar , kuşum neredeyse 3-4 aydır devamlı kabarık bize küsmüş gibi hiç yanımıza yaklaşmıyor kafesıne gerı donuyordu bu bayaa böyle surdu eskısı gıbı olamadı bızımle konusmuyordu ancak bız laf atarsak devamını getırıyor vede eskıden devamlı kendı kendıne konusurdu artık hıc sesı cıkmıyor sımdı ıse ıshal gıbı artık ucamıyor neredeyse yuruyemıyor vede konusamıyor oldugu yerde duruyor tıtrıyor gıbı daha 5 senelik devamlı uyukluyor daha onceden 2 kere tuy dokmemesı ıcın ılac vermıstık onun dusunda yemı suyu yerınde vede + vıtamınde katmaya baslamıstım belırgın olmaya basladıgında bu hastalık ama daha da kotuye gıttı veterınere goturecez hıc aranızda kusu boyle olan veya bu konuda fıkır sahıbı olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 rahmetli sevimli dostum buna biraz benzeyen bir durum atlatmıştı. kendisi çok rüzgarda ve soğuk bir yerde kaldığı için bir kaç defa grip olmuştu. 2-3 senede birkaç kez başımıza gelmişti. genelde tüylerini kabartıyor, hiç birşeye tepki vermiyor ve titriyordu. veteriner grip olduğu konusunda teşhisde bulunmuştu. ekstra vitamin desteğinde bulundu ve kalorifer yanı benzeri sıcak bir yere koymamızı önerdi. sizde durum farklı olabilir tabi, veterinere danışmanızda fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramachus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Kuşum öldü artık sabah gözleri yarım kapalı yan yatmış şekilde buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 2-4 ay iyi dayanmış, benimki 3. gün ölmüştü. İlaç almalıydın, işe yarıyor geçen sene öyle kurtarmıştım, bu sene üşendiğim için ölmüştü zaten hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 başın sağolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 üzüldüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 başın sağolsun hatırlıyorum da bizim kuşumuzda böyle bir hastalıktan ölmüşltü sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Başın saolsun:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Başın sağolsun. Benim muhabbet kuşumda aynı hastalıktan dolayı ölmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 2 kuşum vardı biri diğerini parçaladı sonra kendiside aynı hastalıktan öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar