sesu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mevlana`nın doğumunun 800. yılı olması nedeniyle `800`ü Mevlana`ya adayan Mercan Dede, bu yeni albümünde işlediği barış temasıyla, Mevlana`nın "gel ne olursan ol, yine gel" sözünü bir kez daha hatırlatıyor dinleyene. Elektronik alt yapının sanatçının diğer albümlerine göre daha fazla hissedildiği "800"de Doğu`nun mistik havası, büyülü ruhu hakim. Modern olanla yerel olanın birleşmesi, bir yanıyla da dijital ve akustiğin buluşma noktası diyebiliriz bu albüme. Farklı kültürlerden bir çok usta müzisyenin konuk olduğu albümde hümanist bir söylemle, gönül gözüyle dünyaya bakan, aşkla hayatı karşılayan parçalar yer alıyor... Mevlana` nın yüce gönlünü, ruh ustalığını da yansıtmaya çalışıyor çağdaş derviş ve elbetteki üfleyenin sanatını da incelikle taşıyor dinleyene Kaynak: Mercan Dede Bir de video koyayım dedim umarım hoşunuza gider. Ben albüme aşık oldum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 duydugum super bi haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 mercan dede güzeldir. en yakın zamanda bulmak lazım yeni albümünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bu adamı bi dinleyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 dinleyemedim deme dinle hemen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bayıyo beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ambians müzik uyurken fln çok iyi gidiyor. dinleyin yani uyurken. ya da eski fotoğraflara bakarken fln. evet dinleniyor çokta güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 2007 de çıkmamışmıydı bu albüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 evet ama topici yok. ben daha önceki 3 albümün sonrasında ne bekliyordum bilmiyorum ama tarz olarak biraz ters gelse de yine de güzel olmuş tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 lolz kendisiyle sohbet için http://www.mercanabi.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Harikaymış albüme ismini veren şarkı. Çok iyi gerçekten. Mercan dede nin kendi sitesinden tüm şarkıları full dinlenebiliyor, oradan takılıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Adamı önceleri "bu ne lan dicey zua" falan diye tanımlardım. Salaklığımın yeni farkına vardım. 1-2 röportajını okudum, tv de izledim falan 1-2 kere. Adam "anlıyor" bu işten. Edinmeye çalışacağım albümlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Ben bu topiği görmemişim ya. Elektronik Müzik sucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 tutsak super bi parça... yıldız ablam vuruyor yerden yere valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bu adama bayılıyorum. ne yapsa dört dörtlük yapıyo. canlı izlemek istiyorum ama kaçırdım iki defa. bu sene içindeki ilk canlı performansına gitmeyi düşünüyorum. çok iyi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar