vayrus01 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 D&R, megavizyon ve bimeks leri aradim hicbirinde kalmamis. Online olarak direk CD-Key ini gonderen guvenilir bi yer varsa bildiginiz yada herhangi bi magaza biliyorsaniz hala elinde mevcut olan bi yer biliyorsaniz cok sevinirim. Yardiminiz icin tessekur ederim. Extra olarak bide sunu sormak istiyorum Collector Editionin gercekten bi kari var mi ? Orjinal sitede gordugum kadariyla asil oneli olan bi xp yuzuguyle free drinks veriyormus oyunda. Basladigimizda bunlarin gercekten bi etkisi oluyormu ve duyudugum kadariyla loot varmis lvl 40 tan sonra bi baskasi tarafinda lootlanip bunlari kaybetme imkanimiz var mi ve actigimiz her charda bu bonuslar oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 gamersloot dan alma, ellerinden kalmadi, cancel ladim order i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Pazar alanına bir bak istersen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vayrus01 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ordakiler hep 2ci el koymuslar 2 gun oynanmis accde ikinci el almak pek elim gitmiyo. Hani kasmistir characterli falan alirsinda daha yeni baslamis bir oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ce ben aldım yüzüğün etkisi %2 xp ne kadar farkeder hesap edin işte birde health regen bonus veriyor, pelerinin görüntüsü güzel içinden çıkanlarda gayet şirin deri harita falan ama 2 katından fazla para vermeye değermi orası tartışılır... sonuçta yüzük level 40 dan sonra işe yaramıyor. loot yok yaw nerden çıktı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vayrus01 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Oyun oynuyanlardan biriyle konusyordum lvl 40 tan sonra loot basliyo dedi bana player kill den sonra demekki sallamis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 peki şey, art book nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Cuce said: peki şey, art book nasıl? art bookda oyunun concept çizimleri var gayet güzel ama dediğim gibi ne kadar önemli?Ayrıca birde dvdler var extra işte oyun nasıl yapıldı,yapımcılarla ilgili reportajlar vs ama daha bakmadım bile onlara yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 iyise benmım için baya önemli =) ama bulunur pdf'i herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Cuce said: iyise benmım için baya önemli =) ama bulunur pdf'i herhalde indirirsin netten nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Vulcan_Lionheart said: ce ben aldım yüzüğün etkisi %2 xp ne kadar farkeder hesap edin işte birde health regen bonus veriyor, pelerinin görüntüsü güzel içinden çıkanlarda gayet şirin deri harita falan ama 2 katından fazla para vermeye değermi orası tartışılır... sonuçta yüzük level 40 dan sonra işe yaramıyor. loot yok yaw nerden çıktı o? adı üstünde "Collectors Edition", "daha çok para verip milleti ez edition" değil, Conan'ı, Hiborya'yı sevenleri alır. Ayıp olmasın diye de çakma bir yüzük koymuşlar, %2 daha fazla experience hiç bir işe yaramaz, pelerin desen o da aynı, zevk meselesi. Ben de Conan'a olan saygımdan aldım, yüzük falan hikaye... Zaten Collectors Ed. bitti, zor bulursun piyasada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vayrus01 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Sahsen collector buldum normali bulamadim ama 160 YTL vermek hosuma gitmedi ondan sordum burda. Ben tahminen 4 5 tane char kasicak biri oldugumdan sordum ne kadar etki yapar diye ama %2 lvl 40 a kadar bi lvl kar anca cikiyo oda bek isime yaramaz yani 90 YTL fazla vermeye degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 sadece serial olarak alacaksan bencede kesinlikle değmez CE almaya , CE nin güzelliği içinden çıkan extralarda çünkü (bence :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ben satarım 55 60 mılyona 26 gun daha bedava oynama sureside mevcut^^ ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vayrus01 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 2ci el kesinlikle dusunmuyorum oyun yeni baslamis zate. Yeni parti gelince magavizyondan falan alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar