Novilamenja Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Elinde olan ve satmak isteyen var mı acaba? Trade etmenin yolu var orası sorun değil. Satmak istiyorsanız buraya istediğiniz fiyatı yazın lütfen. Ayrıca SOE'nin bu item için yaptığı "trade edilemez, edilse bile bir süre sonra esas sahibine geri dönecektir" diye özel bir açıklaması var. Eğer item geri dönerse de çok sorun etmem, başınızı ağrıtmam onu baştan söyliim. Teklifimin Eclipse server'ı için geçerli olduğunu da belirtmem gerekiyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Yapmak istediginin exploit oldugu ve ban sebebi oldugunu biliyosun heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Detaylarıyla okudum merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 burada special edition'i olan kac kisi var ki onemli olan baska bir soru da bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 said: Guru, 09 February 2004 15:15 tarihinde demiş ki: Aramıza hoşgeldin diyeyim :D Ama sen yine iyisin en azından oyunu görerek alıyorsun blackice, venoms, explorer ve ben 1-2 saatlik SS gazıyla yurt dışından normal edition kalmadığı için collector's edition alarak Lucas amcaya ve türk devletine büyük para yardımı yaptık :P O thread'in konusunu bozmak istemediğim için ayrı bi tane açtım zaten. Special Edition sahipleri var yani, hiç yok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 ben saber i trade edip slicelatiyorum lol :)[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse Jedi initiate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 benim varda trade etmek istemem, gözlüklerimi seviyorum :D[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Guru, 11 February 2004 06:00 tarihinde demiş ki: benim varda trade etmek istemem, gözlüklerimi seviyorum :D Ya sorun da orda işte. Ben de seviyorum o gözlükleri. :) Amazon'da collector's edition kalmış olsa veya Avatürk ondan getirtse farkını verip seve seve alırdım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 collector's edition in özelliklerinden biri pre-order olarrak satılmasıydı..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Guru, 11 February 2004 09:23 tarihinde demiş ki: collector's edition in özelliklerinden biri pre-order olarrak satılmasıydı.. Yanlis, biz normali kalmadigi icin mecburen collectors edition almistik, pre order falan degildi...[signature][hline]Arnaviscaa - R.I.P. Blade Master Teras Kasi Master Master Brawler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 stok da kalmış olanlardan almış olmayasın?[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 onu bunu bilmiyorumda ne zaman caine kendi gozluklerini taksa rambo "top a bak" diyor. hic yakismiyor valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 takmasada top a benziyor lol :D[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 evet biz pre ordersiz aldiydik onlari arna doru dior. yav neyse valla gozlugun birini surekli kullaniyorum dier ikisini begenmedigim icin kullanmiyorum ama acikcasi satmayi da dusunmuyorum malum farkli kiyafet farkli gozluk gerektirebiliyor. umarim bulursun. :)[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Oyunu aldığımdan beri çıkarmadığım bişiydir ama sadece bi tanesini takiyorum diğer 2si çok çirkin geliyor. Bende pre-order etmemiştim. Gamestoptan aldım ben oyunu. Ben ce i order ederken normal versiyonda ellerinde vardı. Ce nin tek getirinin o googles dolayısıyla kimsenin satmayacağını düşünüyorum.[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Bence çoğu kişide satmaz gibi geliyor, çünkü bence ilerde account u satmak istersen CE olduğundan dolayı accountun değeride artar.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 N'abalım sağlık olsun. Gözlük oyunun sonu diil ya. (acaba?) ;) Bu arada bende olsa ben de satmazdım heralde. Birilerinin satabiliyor olacağını düşünmemin sebebi, bu item'ı alan insanlar biliyor olmamdı. Neyse. Yine de teklifle ilgili fikir belirten arkadaşlara teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ce den c1kan oyuncag1 satabilirim ama cok dandik lol[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 3 tane gözlük çıkmıyormu =P verin birini çocuğa hehe[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Ehe reno.. güldürdün valla beni. :) Ya aslında herşeyin temelinde kötü render edilmiş human male suratları yatıyor. Abi o nasıl eblek bi bakış öyle. Benim kartım mı kötü gösteriyor bilemiyorum ama insan bi his katar, bi göz kırpma efekti falan koyar. Yok.. öyle odun gibi bakıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Oyüzden zaten female karakter açtık =P bi estetik var hiç olmasa[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar