Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Special Edition Goggles

Novilamenja

Öne çıkan mesajlar

Elinde olan ve satmak isteyen var mı acaba? Trade etmenin yolu var orası sorun değil. Satmak istiyorsanız buraya istediğiniz fiyatı yazın lütfen.

Ayrıca SOE'nin bu item için yaptığı "trade edilemez, edilse bile bir süre sonra esas sahibine geri dönecektir" diye özel bir açıklaması var. Eğer item geri dönerse de çok sorun etmem, başınızı ağrıtmam onu baştan söyliim.

Teklifimin Eclipse server'ı için geçerli olduğunu da belirtmem gerekiyor tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Guru, 09 February 2004 15:15 tarihinde demiş ki:
Aramıza hoşgeldin diyeyim :D

Ama sen yine iyisin en azından oyunu görerek alıyorsun blackice, venoms, explorer ve ben 1-2 saatlik SS gazıyla yurt dışından normal edition kalmadığı için collector's edition alarak Lucas amcaya ve türk devletine büyük para yardımı yaptık :P

O thread'in konusunu bozmak istemediğim için ayrı bi tane açtım zaten. Special Edition sahipleri var yani, hiç yok değil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Guru, 11 February 2004 09:23 tarihinde demiş ki:
collector's edition in özelliklerinden biri pre-order olarrak satılmasıydı..

Yanlis, biz normali kalmadigi icin mecburen collectors edition almistik, pre order falan degildi...[signature][hline]Arnaviscaa - R.I.P.
Blade Master
Teras Kasi Master
Master Brawler
Sosyal ağlarda paylaş

evet biz pre ordersiz aldiydik onlari arna doru dior. yav neyse valla gozlugun birini surekli kullaniyorum dier ikisini begenmedigim icin kullanmiyorum ama acikcasi satmayi da dusunmuyorum malum farkli kiyafet farkli gozluk gerektirebiliyor. umarim bulursun. :)[signature][hline]sad [R.I.P]
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu aldığımdan beri çıkarmadığım bişiydir ama sadece bi tanesini takiyorum diğer 2si çok çirkin geliyor. Bende pre-order etmemiştim. Gamestoptan aldım ben oyunu. Ben ce i order ederken normal versiyonda ellerinde vardı. Ce nin tek getirinin o googles dolayısıyla kimsenin satmayacağını düşünüyorum.[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse
Muhendis of Atlantean [retired]
Even a Jedi could LD.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence çoğu kişide satmaz gibi geliyor, çünkü bence ilerde account u satmak istersen CE olduğundan dolayı accountun değeride artar.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

Ehe reno.. güldürdün valla beni. :)

Ya aslında herşeyin temelinde kötü render edilmiş human male suratları yatıyor. Abi o nasıl eblek bi bakış öyle. Benim kartım mı kötü gösteriyor bilemiyorum ama insan bi his katar, bi göz kırpma efekti falan koyar. Yok.. öyle odun gibi bakıyor adam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...