Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ilk yarı bitti ümit karan'ın 16. dakikadaki golüyle 1 - 0 önde galatasaray maçta ilk yarıda 9 korner var galatasaray tarafından kullanılan, ilginç bir istatistik[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ümit karan güzel gol attı..Elazığ'ın penaltısı tekrarını izlemedim ama penaltı gibi geldi bana..Lukunku ilk kez vasatın üstüne çıktı..[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 önce ümit karan lukunku'nun indirdiği topu gol yaptı dakika 47'de sonra ümit karan öyle güzel bir gol attıki volkan'ın ortasına, hani ilhan mansız pancu'nun ortasına vurmuştuda gol olmamıştı ya onun daha alçak olanını gol yaptı 3-0 galatasaray kazandı ve maç bitti, 1. ile arasındaki farkı 1'e indirdi[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 hooray ümit karan rullaz doğduğumdan beri şu adamı oynatın diyorum sonunda lafıma geldi elinde adam kalmayınca adanalının[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 elazıgın orta sahayı begendim ben ama defans ve forvet rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 bu arada milli takım için fikrimi değiştirdim ben ilhan-ümit oynasın nihat'ta forvete yakın oynasın[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me [Bu mesaj Mephisto_ tarafından 23 Mart 2003 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ümit gerçekten iyi oynadı,gs de bizi rahat bırakmıcak gibi..Ne diyim..gsyi kutlarım..[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 evet ümiti cok seviyorum ben kisilik olarak da o da oynayabilir toplara vurusu harika son zamanlarda hep kaleyi buluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 evet ümit çok efendi bir adam..şımarık deil..[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ilk geldiğinde biraz parti hede hödö derken performansı düştüi sonra yedek kalınca adam oldu ümit'in en iyi özelliği avrupadaki en iyi forvetler gibi vakit harcamadan, pozisyonu bulduğu an topa vurması türkiyede bu özellikte forvet çok az, illede bir çalım atayımda daha rahat vurayım mantığı var[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 said: Mephisto_, 23 Mart 2003 21:03 tarihinde demiş ki: ilk geldiğinde biraz parti hede hödö derken performansı düştüi sonra yedek kalınca adam oldu ümit'in en iyi özelliği avrupadaki en iyi forvetler gibi vakit harcamadan, pozisyonu bulduğu an topa vurması türkiyede bu özellikte forvet çok az, illede bir çalım atayımda daha rahat vurayım mantığı var[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me çok haklısın..ilhan'da bekletmeden vuruyor..ümit karan türkiye'nin sayılı forvetlerinden..zaten forvette en olması gereken özellik bitirici vuruşlar (finishing)cmciler bilir :)[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ama hasan gibi çalımlayanda çok bulunmuyor gariptirki hasan çalımladığı adamı geri dönüp bi daha çalımlamaya çalişio :) bide felipe'nin çalımları çok süperdi.[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 said: senko, 23 Mart 2003 22:28 tarihinde demiş ki: gariptirki hasan çalımladığı adamı geri dönüp bi daha çalımlamaya çalişio :) Evet olay o zaten, b.kunu cikariyo isin, hep de ayni hareket, kosup kosup topu cekiyo sol kanatta, tam orta sansi cikiyo gene ayni hareket, defans yerlesiyo oturup bi de cay kahve iciyo, sora hasan orta yapiyo kaptirmamissa.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ehe demin duydum maratonda *ümit 3.golu attıktan sonra spiker dio: şu golden sonra seyirciler olsa taraftarları ayakta alkışlardı[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ya umit iyi de cok ofside a dusuo lukunku ya kanım ısınmadı ya seneey onun yerine saglam birini bulmak lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar