Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ucaga ok atmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SKeLeToN said:
Bi de şahanda sapanla uçak düşüren adam vardı. Aklıma geldi.

He çok süperdi o. Milletin kafasına falan sıkıyodu sapanla.
Mesaj tarihi:
ShadowFury said:

bi de uzaylıların da böyle forumları filan varsa uzaylı taşlayan köylü haberlerine aynı yorumları yazıyolardır muhtemelen:P

var mıdır acaba ya?:S
Mesaj tarihi:
abi şu an ne yapıolardır acaba ? akıllarına garip yaratık olan helikopter gelip tanrılarının onları uyardığını ve bu durumdan dolayı onları memnun etmek için kurban mı veriolardır birilerini
Mesaj tarihi:
-Wissy said:
Indirse efsane olur da, ozgurlestirirler onlari o zaman.
Super adamlar ya. Dusunuyorum da. Orada dogsaydim. Kendimi tatmin edebilmek icin giristigim cogu seyden haberim bile olmadan yasayip mutlu olabilirdim. Ozendim.

ignorance is bliss brothaa(desmond)
Mesaj tarihi:
aslında düşerde atsa oku kameramanı vursa kameraman iceri yığılsa, kullandığı muhtemelen dar acılı koca teleobjektif pilot'un kafasına carpsa pilot bayılsa helikopter düşer.
Mesaj tarihi:
Cuce said:
aslında düşerde atsa oku kameramanı vursa kameraman iceri yığılsa, kullandığı muhtemelen dar acılı koca teleobjektif pilot'un kafasına carpsa pilot bayılsa helikopter düşer.

direk pilotu kafasından vursa?
Mesaj tarihi:
Ancalagan said:
şimdi gereksiz olacak ama :D iştee frp sisteminin güzelliği adam 20 atsa o uçak düşer

constructlar undeadler ve inanimate objectler critical yemez. epic fail. ama cücenin dediği gibi olur anca.
Mesaj tarihi:
Hiçmi ormanın ilersine gitmeyi merak etmemişler onu düşünüyodum şimdi. Yani kaç nesil orda yaşamışlar insan bi ulan şu nehrin başında ne var bi bakiym ulan bu bu güneş nereye gidiyor bi bakiym der...
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
Ancalagan said:
şimdi gereksiz olacak ama :D iştee frp sisteminin güzelliği adam 20 atsa o uçak düşer

constructlar undeadler ve inanimate objectler critical yemez. epic fail. ama cücenin dediği gibi olur anca.

hmmm o kural yenimi bizim editionlarda yoktu :P 2 de fln
  • Yeni Oluştur...