Arma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 SKeLeToN said: Bi de şahanda sapanla uçak düşüren adam vardı. Aklıma geldi. He çok süperdi o. Milletin kafasına falan sıkıyodu sapanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ShadowFury said: bi de uzaylıların da böyle forumları filan varsa uzaylı taşlayan köylü haberlerine aynı yorumları yazıyolardır muhtemelen:P var mıdır acaba ya?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 kırmızılı archer ın belınde sarı sarı parlayan kemer altından mı ona gore yagmaya gıdecem bunlarda saglam ganımet vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ben inanmadım dünyadan haberleri vardır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 abi şu an ne yapıolardır acaba ? akıllarına garip yaratık olan helikopter gelip tanrılarının onları uyardığını ve bu durumdan dolayı onları memnun etmek için kurban mı veriolardır birilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 çok güzel lan bizim nesilde hala bunların olması süper lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 -Wissy said: Indirse efsane olur da, ozgurlestirirler onlari o zaman. Super adamlar ya. Dusunuyorum da. Orada dogsaydim. Kendimi tatmin edebilmek icin giristigim cogu seyden haberim bile olmadan yasayip mutlu olabilirdim. Ozendim. ignorance is bliss brothaa(desmond) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 dalga geçmeyin o kırmızı adamlar 20 wood 10 gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ahahahahaha :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bence ok atarken çok öne eğilmişler biraz daha dik durmaları lazım.... yoksa lan yoksa vedat doğru mu atıyo aynen vedat gibi atıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Cons said: dalga geçmeyin o kırmızı adamlar 20 wood 10 gold muhaghaga (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 abi bildiğin fallen işte 2 kere vurcan ölcek. resçisi de yok dfdsds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 belki yayları simetrik değil bilmiyoruz, mesela yaylarının altı üstünden dah auzunsa falan eğik durmak daha avantajlı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 şimdi gereksiz olacak ama :D iştee frp sisteminin güzelliği adam 20 atsa o uçak düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 aslında düşerde atsa oku kameramanı vursa kameraman iceri yığılsa, kullandığı muhtemelen dar acılı koca teleobjektif pilot'un kafasına carpsa pilot bayılsa helikopter düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 agali uçağın ac yüksektir bide uçuyo nasıl vursun arçır KIZILDERİLİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 kevlar zırhla gidip tanrı olacaksın aslında. lazerli silah falan. predator gibin. sonra Plasma izleticeksin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 evet bunlar kızılderililik kavramını götünden anlamışta olabilir iyi bir konuya değindin dostum zheld pustum felt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 abi ahabhaha o uçağı düşürdüklerini düşününce böyle yanına gidip haga huga niraları atıp KGB ufo fotoları gibi Kabile - helikopter fotolar çekilse falan ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Cuce said: aslında düşerde atsa oku kameramanı vursa kameraman iceri yığılsa, kullandığı muhtemelen dar acılı koca teleobjektif pilot'un kafasına carpsa pilot bayılsa helikopter düşer. direk pilotu kafasından vursa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 hedef belirlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Ancalagan said: şimdi gereksiz olacak ama :D iştee frp sisteminin güzelliği adam 20 atsa o uçak düşer constructlar undeadler ve inanimate objectler critical yemez. epic fail. ama cücenin dediği gibi olur anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Hiçmi ormanın ilersine gitmeyi merak etmemişler onu düşünüyodum şimdi. Yani kaç nesil orda yaşamışlar insan bi ulan şu nehrin başında ne var bi bakiym ulan bu bu güneş nereye gidiyor bi bakiym der... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 abi Amazon ormanlarının ortasındasın yuh 30 kişi bi başlasa çıkışa kadar yılanı mı sokar artık ne ararsan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Ardeth said: Ancalagan said: şimdi gereksiz olacak ama :D iştee frp sisteminin güzelliği adam 20 atsa o uçak düşer constructlar undeadler ve inanimate objectler critical yemez. epic fail. ama cücenin dediği gibi olur anca. hmmm o kural yenimi bizim editionlarda yoktu :P 2 de fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar