Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 iyi durumda, seyahat pili ve ekstra adaptörleriyle beraber satılıktır. win xp lisansı var. birkaç review ve resim vs.vnupcw fiyat teklifleri bekliyorum, bu serinin belirli bir fiyat kıstası yok zaten (spec e göre fiyat verenler etc) yine de teknik özellikler cpu: [email protected] ghz ram: 1gb ddr2 hdd: 100gb * 5400rpm ekran: 13.3" tft x-black (1280x800) ekran kartı: NVIDIA GeForce Go 7400 / Intel GMA 950 TurboCache supporting 128MB (güç tasarrufu için onboard karta geçebiliyosunuz) ayrıca ethernet, wifi, bluetooth, card reader, webcam, mikrofon da bulunmakta üzerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 up derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 600$ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ben ilgileniyorum sagdan soldan arastırıp bi fiyat belirtirsen süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ne kadar istiyorsun bu alete ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 800 lira üzeri tekliflerle ilgileniyorum diyebilirim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Satma sebebini de öğrenebilirsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 age of conan :) wow oynarken oyun oynayabileceğim bir laptop a sahip olmak çok işe yararken artık yetersiz kaldı benim amaçlarım için bu alet. günlük iletişim vb için ipod touchtan da memnunum baya. amaç varı yoku satıp düzgün bi desktop sahibi olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar