robinson Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 hea bu olabilir tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/ Yukarda her versiyonu indirip her dilde MD5'lerine bakabilirsiniz. @Mr.Hand Abi diyor ki rekor denemesi o saatte başlayacak iyi iyi oku lütfen o saatte indirin diyor. EDIT:İyi iyi bakın tarihe lütfen; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ee? o saatten önce release etenin bi mantığı mı var yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 saat açıkça görünüyor. Free Download'a tıkladım bekliyorum sonucu. 21:45 - Http/1.1 Service Unavailable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 çıktı lan koşun bu sefer gerçek http://en-us.www.mozilla.com/en-US/products/download.html?product=firefox-3.0&os=win&lang=en-US Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 hey allaam ne spastik bu heriflerin işi ya. :/ ben de indirdim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 http://download.mozilla.org/?product=firefox-3.0&os=win&lang=tr Resmi siteden indirdim de, kuruyorum şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 dedik 5 dakka önce inatçı dediniz :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 nah bu da resmi, Sad'in verdiği link ile aynı release dipnot: 2 ss'de de ff3 var görüntüde TR DOWNLOAD: http://download.mozilla.org/?product=firefox-3.0&os=win&lang=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 oper said: çıktı lan koşun bu sefer gerçek http://en-us.www.mozilla.com/en-US/products/download.html?product=firefox-3.0&os=win&lang=en-US Benimkiler de gerçek yalnız senin link en-US diyor bize tr-TR lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 knoxville said: dedik 5 dakka önce inatçı dediniz :X asdasd fazla kurcalama orasını :P adamlar iyi karıştırttı bana olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 TR download: http://download.mozilla.org/?product=firefox-3.0&os=win&lang=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 lan adamlar maytap geçti herhalde. indirdim kurdum. release notlarına giriyorum candidate çıkıyor.. sürüm de aynı sürüm. gecko/...906 aynısı ne ayak şimdi anlamadım valla.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 back ve forward butonları nerde laaaaammm!!!1???? edit : oper evet, bu arada yüklerken yine mayıs diyodu lisans sözleşmesinde. ben de halen bişey anlamadım. edit2: buutonları buldum, iyice kompakt hale getirdiğim için önceden bi şekilde kaybolmuş yenilenen butonlar. yalnız customize dediğimde bu butonlar görünmüyodu menüde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 off temalar nerde ya bulamadım :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 @Mr.Hand Öhöm said: Resmi sitede çıktıysa gerçektir. Bu arada aklıma gelmişken hala güncellenmemiş resmi mirrorlardan ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 nerden buldun hand ben bulamadım sdf edit buldum tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 yok ya yok, halen rc sürümü veriliyo. siteyi güncellediler sadece tasarım vs. olarak. saniye başı 5 kere F5 yaptığımız için bişeyler oluyo sandık sitede. yarın yani dl günü... edit sadgamer gaz yapma da help>abouttan sürüme bak 200805 vs. diye gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 rc sürümü olduğunu nerden görüoz? help aboutta eşşek gibi 3.0 yazıo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 OHA SÜPER OLMUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Bir ihtimal daha var stabil oldugu için aynı sürümler kullanılmış olabilir mesela Windows RC3 ile RC2 aynı idi. Not:Aklıma gelmişkem bir ihtimal türkçe sürümü çevrisinde bir karışıklık olabilir sadece aklıma geldi işte çünkü bir sürü yabancı site final 3.0'ın çıktığını onayladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Burda verilen linkte ki RC yanlız ona göre indirin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Allah allaah fail mı oldular şimdi? :( Attıkları mailde indirin dediği linkte ff2 çıkıyor ff3ün rc'si çıkıyor. Çok kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 getfirefox.com tekrar ff2 gösteriyor. harbi fail oldu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Of ya niye fail olular heyecanlanmıştım hem world record olcaktı tekelci microsoft öpülcekti hem de yeni firefox kullanacaktık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar