Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Demin "Telekomunikasyon kurumunun talebiyle hat sahibinin TC nosunu bu mesajı cevaplayarak gönderin" diye bir mesaj geldi, ne alaka ki bu phishing mi? gerçi tc noyu alıp ne yapacaklar ama kimseye gelmemiş cevremde merak ettim =p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Gönderme bence. Hatta Müşteri Hizmetlerini ara ihbar et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yok göndermedim de ihbar falan bayar şimdi =) peki bu lamerler böyle 4 haneli numaraları nasıl alıyor Turkcell'den onu merak ettim asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Öyle birşey sormamaları lazım çünkü telefonda kendileri müşteri ile ilgili bilgileri vermiyorlar, telefondan o bilgileri istemeleri komik geldi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 phishingler 100km'den belli oluyo zaten abi, yazımdan falan. yoksa bizde elf gözü mü var olağandışı olaraktan =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 şöyle bi link buldum ama çok fazla cevap yok orda da sen yine istersen bi müşteri hizmetlerine sor önemli birşeyse güme gitmesin hehe http://www.cagdasortam.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ben de aradım turkcell'in sayfası var abi aehasdhu faillendim, gerçekmiş olay. http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kimliknumarasitalep?banner=dig_080528_TCKimlikNumarasiHakkinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Bugün yanımda adamın birinede gelmişti mesaj, ama adam sürekli geliyor deyip salladıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 valla banada geldide göndermedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 gönderin gönderin, yoksa sürekli gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar