Jedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bu arada nası bi aileyse bu artık 12 yasındaki aracı satıp freelander 2 sonra x3 e bakmalar sonra range rover sport, touareg x5 derken lambo falan alırsanız sasırmam.
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 x6 ya baktınız mı?:) ama bence range rover yönetir bu grubu.heryere çıkabilirsin o araçla :D
lmarion Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Jedi said: bu arada nası bi aileyse bu artık 12 yasındaki aracı satıp freelander 2 sonra x3 e bakmalar sonra range rover sport, touareg x5 derken lambo falan alırsanız sasırmam. aslında çok önceden gidicekti iş durumları düzgünken almıştık 5 serisi krizden sonra anca toparlanıldı =) birde araçların arasında fiyat farkı yüksek ama ödeme şekilleri çok cazip
lmarion Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Redogski said: x6 ya baktınız mı?:) ama bence range rover yönetir bu grubu.heryere çıkabilirsin o araçla :D X6 nın içi aile arabası gibideğil ve arka kapıların açısını sevmedim beğenmedim saçma sapan geldi tasarımı asfalt jipi kavramınıda sevmiyorum ayrıca, oyüzden alacak olsalarda aldırmamak için bütün teknik bilgimi kullanırım =) range lerin kasası değişiyor malesef =(
matama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 rangelerin kasasi falan degismiyor kim bilgi vermis bilmiyorum range sportta cok basit bir facelift yapilacak faceliftli fotoda anlamiyorsun bile degisikligi range rover da 2013 e kadar bir degisiklik yok.
lmarion Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 http://www.otokritik.com/haber/100-Range-Rover-Sporta-2009-makyaji.html az buz değişiklik değil hocam kasa değişiyordan kastım makyajdı diğer range sportların değeri düşecek
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Bence de fazla bir değişiklik yok fotoğraflardan sadece ön tamponda değişiklik görülüyor ama stop ve farlarında iç yapılarında değişiklikler olabilir.
lmarion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 dikiz aynası bile değişse eski model olarak anılacak diğer modeller piyasa malesef böyle , değeri düşecek diğerlerinin
Öne çıkan mesajlar