Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herkese selamlar,

Şimdi biraz yemek tarifi gibi olacak ama şöyle bir guild arıyorum;

- pvp serverında olacak
- güçlü kuvvetli olacak, end game pvpsinde sözü geçecek
- yaş ortalaması yüksek olacak
- eğlenceli guild chati, seviyeli muhabbeti olacak
- oyunu ciddiye alırken olayı abartıp AoC'yi benim için iş gibi görev gibi bir hale sokmayacak
- dosta güven düşmana korku salacak :)

Nerdeyse çıktığından beri pvp serverlarında wow oynuyoruz eşimle, artık bir değişikliğin zamanı geldi dedik gittik aldık AoC'yi. Şimdi 3-4 yakın arkadaşımız da ekleniyo bakalım hep beraber bizi kabul edecek bir guild arıyoruz.

Guildin yanlızca Türklerden oluşması gibi bir şart da yok. Guild chati ingilizce olan herhangi bir karma guild de olabilir.

Her neyse fazla uzatmayayım davet ya da tavsiyenizle yardımcı olursanız sevinirim.
Mesaj tarihi:
Bızde Soulstorm serverında en kucugu 30 olan 2 sı evlı ,4 arkadas basladık , 20'de kendı capında (kasma olayına agırlıklı oldugu ıcın ) kurucaz bı guılde .

Yaslar ılerı oldugu ve calıstıgımz ıcınde saat 1 cıvarlarında sızıyoruz :D

Ama eglence hat sevıyede olcagından emın olabılırsın

ve soru : Hangı serversasınız ? :D

Edit : güçlü kuvvetli olacak, end game pvpsinde sözü geçecek
dosta güven düşmana korku salacak

hmmmm dıkkatlı okumamısım pardon ..
Mesaj tarihi:
iki arkadaş pvp-fury serverında Türkçe konuşabileceğimiz guild arıyoruz, yaşlar 28, işinde gücünde adamlarız akşamları oyundayız
Mesaj tarihi:
guildimiz Vengenance of Crom'a bekleriz; Wildsoul serverındayız, eski wow guildimiz Fusion'dan aoc'ye geçiş yaptık. Kaliteli ve dostane oyuncular arıyoruz. sitemiz ventimiz şimdiden mevcut

gerekenler:
-orta seviye playtime yeterli
-pro bir oyuncu olmanız(nası anlatılır ki bu. mesela bi oyunu açtıgınızda hemen çözmeniz o oyunu, hızlı kavrama da diyebiliriz)
-iyi ingilizce(internasyonal bi guildiz)
-sadakat(çat çut guild değiştiren tiplerdenseniz aman diyim :D)

bekleriz.

Schizo of VoC
Mesaj tarihi:
bizler Aquiloniadayız ama bol bo lpvp yapıyoruz zaten oyunun sistematiği pvp üzerine seçim senin :)

sohbetimiz koyu hepimiz oyunu keyif için kasmadan oynuyoruz yani kimseyizora sokmayız :)
Mesaj tarihi:
Eaglewingg said:
İnvadoria da aradıgınız her sey var :) alımlar devam ediyormu bilmiyorum ama bence yinede bir başvurun arzu ederseniz.

http://forum.paticik.com/read.php?72,3259350,3280287,page=4#msg-3280287
Mesaj tarihi:
frf olarak dediğin özellikleri hepsini barındırıyoruz. ama pve serverındayız.pve server ındaki pvp yeter diyorsan frf ye üyeliğe başvurabilirsin.şu an 40 ın üzerinde üyemiz var frf de.
Mesaj tarihi:
Hunlarla biz yeni birleştik.Bora abiniz Hunlardan biriyse mutlaka burdadır. =) bütün gençleri delikanlıları ve Rpci arkadaşları bekliyoruz birleşelim bütünleşelim çoşalım eylenelim uheu
Mesaj tarihi:
sende Aquiloniadamısın?

Bu arada şeyi farketttim AOC haritası dünya haritasının farklı bir versiyonu tamam hepimiz biliyoruz fakat. Aquilonia =Anatolia

Dikkatli inceleyin farkedersiniz
Mesaj tarihi:
dieevil said:
Bızde Soulstorm serverında en kucugu 30 olan 2 sı evlı ,4 arkadas basladık , 20'de kendı capında (kasma olayına agırlıklı oldugu ıcın ) kurucaz bı guılde .
Yaslar ılerı oldugu ve calıstıgımz ıcınde saat 1 cıvarlarında sızıyoruz :D

boyle yalancılık gormedim 1 de sızan hep benim onlar 12 de sızıyo :P
Mesaj tarihi:
aradıgınız hersey frf de mevcut ancak frf cromda yani pve serveri.

bencede size uygun olan pve serveridir kaldiki pvpde bulunan butun ozellikleri barindiriyor tek farki butun haritada degil sadece belirli bolgede free for all pvp bulunmasi ki buda quest yaparken genki onluyor.

yoks siege battle di cart di curttu hepsi var.
Mesaj tarihi:
THARKAS said:
aradıgınız hersey frf de mevcut ancak frf cromda yani pve serveri.

bencede size uygun olan pve serveridir kaldiki pvpde bulunan butun ozellikleri barindiriyor tek farki butun haritada degil sadece belirli bolgede free for all pvp bulunmasi ki buda quest yaparken genki onluyor.

yoks siege battle di cart di curttu hepsi var.

carebear go away (:P)
  • Yeni Oluştur...