Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harita tasarım takımı.

Faust

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar.
bugünden itibaren bir map-development takımı. yani harita geliştirme takımı kurmak istiyorum. Dragon ile ciddi çizimler yapacak arkadaşlar bana buradan ulaşırsa sevinirim.

Amacımız: En çok istenen haritaları bedava olarak üretmek ve sunmak. Haftada en az 2 harita hedefliyoruz. PVP Haritaları. Dünya haritaları gibi sınıflara ayıracağız. Dragon kullanmayı bilmeyenler benimle birlikte öğrenebilir.

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba arkadaşım

yaklaşık 2 seneye yakın bir samandır map çizimi ile uraşıyorum e bu zaamn sarfı içerisinde binbir çeşit uo map programları elde ettim olmaynları yani çalışmayanların yerine sıfırdan map programı yazmış bulunmkatayım işin özü map desigin işinde profesionelim diye bilirim elimde türkiye ve dunya haritası bulunmaktadır türkiye haritası yarım olarak beklemekte dunya ise henüz başlamamış bulunmaktayıö hakımda öğrenmek istediğn yada map editingi bilgimi öğrenmek istediğnde bana aşağıdaki

numarasından ulaşabilrsin projende başarılar dilerim...

Saygılarımla...

[Bu mesaj Streetlife tarafından 10 February 2004 20:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arthur_HellsFire, 11 February 2004 04:18 tarihinde demiş ki:
Hoş bişi uğraşmaya değer keşkem benimde çizim vesairem ii olsaydı :(

Üzülme Neolur,Çalış Seninde Olur :D

Buarada Süper olmuş Bravo :)[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar çizimi abartmışsınız :-)
Ben mspaintte çiziyorum. Belirli renk standartları var. Tekrar söylüyorum; ciddi anlamda uğraşmak isteyen arkadaşlar benimle çalışabilir. Destekleriniz için sağolun. Şimdiki projem Türkiye haritasını büyük bir şekilde çizmek. İçine staticleri koyacak arkadaşlar olursa çalışma hızlanacak.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Larethian, 11 February 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
harita yapmak kolay ama üzerindeki statics leri yapmak zordur .
Bmp den harita yapilabilecegini herkes biliyor .

Ahah amma kasmışsın be kendini.
Herkes harita yapmayi biliyormu acaba?
Dediğinin tam tersi. Staticleri yapmak bana kolay geliyor.
Yani şimdi Arqas'ın haritasını ben yaptım falan deme. Koparım.
TDS'den izinsiz olarak alındığını biliyorum/biliyoruz.[signature][hline]Harita tasarım takımı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...