Faust Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Selam arkadaşlar. bugünden itibaren bir map-development takımı. yani harita geliştirme takımı kurmak istiyorum. Dragon ile ciddi çizimler yapacak arkadaşlar bana buradan ulaşırsa sevinirim. Amacımız: En çok istenen haritaları bedava olarak üretmek ve sunmak. Haftada en az 2 harita hedefliyoruz. PVP Haritaları. Dünya haritaları gibi sınıflara ayıracağız. Dragon kullanmayı bilmeyenler benimle birlikte öğrenebilir. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Streetlife Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Merhaba arkadaşım yaklaşık 2 seneye yakın bir samandır map çizimi ile uraşıyorum e bu zaamn sarfı içerisinde binbir çeşit uo map programları elde ettim olmaynları yani çalışmayanların yerine sıfırdan map programı yazmış bulunmkatayım işin özü map desigin işinde profesionelim diye bilirim elimde türkiye ve dunya haritası bulunmaktadır türkiye haritası yarım olarak beklemekte dunya ise henüz başlamamış bulunmaktayıö hakımda öğrenmek istediğn yada map editingi bilgimi öğrenmek istediğnde bana aşağıdaki ICQ:154713300 numarasından ulaşabilrsin projende başarılar dilerim... Saygılarımla... [Bu mesaj Streetlife tarafından 10 February 2004 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Arkadaşlar mesala kıbrıs'ı çevirdim :-) Yaptığım Harita:Orjinal JPG formatındaki resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 tebrikler hos olmus[signature][hline]Iyi oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Cok Guzel Olmuş Kutlarım Arkadaşım...[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Çok sağolun arkadaşlar. Forumda harita tasarımı için hiç topic yok. En kısa sürede UltimaDevelopers ve buraya harita için tutorial koyacam. ICQ: 714523 MSN: [email protected] öğrenmek isteyenler buraya gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Faust Gerçekten Güzel Olur.. Çalışman Gerçekten Mukemmel Olmuş Tekrardab Tebrik Ediyorum Arkadaşım..[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anthelas Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Tebrikler....[signature][hline]Etheria Shard Owner www.etheria.gen.tr [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 güzel olmuş aferim her işe atlıosun hadi hayırlısı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Hoş bişi uğraşmaya değer keşkem benimde çizim vesairem ii olsaydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Arthur_HellsFire, 11 February 2004 04:18 tarihinde demiş ki: Hoş bişi uğraşmaya değer keşkem benimde çizim vesairem ii olsaydı :( Üzülme Neolur,Çalış Seninde Olur :D Buarada Süper olmuş Bravo :)[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Arkadaşlar çizimi abartmışsınız :-) Ben mspaintte çiziyorum. Belirli renk standartları var. Tekrar söylüyorum; ciddi anlamda uğraşmak isteyen arkadaşlar benimle çalışabilir. Destekleriniz için sağolun. Şimdiki projem Türkiye haritasını büyük bir şekilde çizmek. İçine staticleri koyacak arkadaşlar olursa çalışma hızlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Çok güzel olmuş ben çalışmak isterim ama şuan mümkün değil okul var hatta bugün nete girmem bile büyük bir tesadüf[signature][hline]Etheria HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Arkadaşlar Paticik için bir PvP haritası yapmak istiyorum. Ne tür arenalar istediğinizi tarif edebilirmisiniz? Aklıma birşey gelmiyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ben yapmaya çalışmıştım bir pvp arenasi [map olarak deil] ama el vermedi bitirmek :) bir stadyum gibi bir haritada olabilir.[signature][hline]Old Worldbuilder Quaxis 2 Roanoke... [Bu mesaj Roanoke tarafından 11 February 2004 13:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Yapmışken tam yapmak istiyorum. Çünkü staticler ile birlikte 85mb ediyor. Hostuma 1 kere koyup rahatlayayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 hmmmm. guzel bir cali$ma.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclops Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Ben Yaptım Bitirdim Haritayı deilde stadyum gibi bir PvP Salonu Mükemmel!![signature][hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n) icq=222055888 WebTeam [email protected] Bütün Eleştrilere Açığız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ben denemistim stadyum pvp yi de bitiremedik :( Dmx bilir[signature][hline]Old Worldbuilder Quaxis 2 Roanoke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 harita yapmak kolay ama üzerindeki statics leri yapmak zordur . Bmp den harita yapilabilecegini herkes biliyor .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Helal Guzel Olmus... Basarının Devamını Dilerim.[signature][hline][b]Email:[email protected] Ahada Amor [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: Larethian, 11 February 2004 22:41 tarihinde demiş ki: harita yapmak kolay ama üzerindeki statics leri yapmak zordur . Bmp den harita yapilabilecegini herkes biliyor . Ahah amma kasmışsın be kendini. Herkes harita yapmayi biliyormu acaba? Dediğinin tam tersi. Staticleri yapmak bana kolay geliyor. Yani şimdi Arqas'ın haritasını ben yaptım falan deme. Koparım. TDS'den izinsiz olarak alındığını biliyorum/biliyoruz.[signature][hline]Harita tasarım takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Faust ezmişsin ne diyim :)[signature][hline]Old Worldbuilder Quaxis 2 Roanoke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar