Miguel Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Bu gün öğleden sonra Midgard'dan power relic imizi almis bulunmakdayiz. Hib/Exa Borges, Gesp, Neenar ve diğer Hib. yurttaşlarına hayirli olsun. Darisi 3. relic'e ;)[hline]Borges chanter lvl33 Bahçıvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Caldir, mesaj at bisey yap be, bensiz olur mu o isler :([hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Bize bir darisi yok bu arada olayin, mid relicini de alsaydiniz olacakti :) Neyse midler %10larini kaybetti en azindan.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Tebrikler valla, 2 günde bir RR düzenliye dözenliye bezdirdiniz milleti :P Millet Skalld skalld diye inledii halde kicimi kaldirip da Rnz ile log olmadım Savage kasmaya devam ettim :P Bu arada HMG den nasıl geçirdiniz o relic'i bi sölesenize merak ettim, kimse farketmemiş geçtiini, orda 200 mid vardı :P[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ Ezzz lvl42 Runemaster Charismatic Young Savage Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar