Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

imdak

eisenheim

Öne çıkan mesajlar

bnm labrador kurt kırması bi köpeğm var ve köpeğe dayımların bahçesi müsait olduğu için orda bakıyorz.köpek daha yavru ama hiç yavru gibi durmuyo..ve çok tatlı + ben ona çok alıştım..

sorun şu ki; köpek orda sabahları çok havladığı için şikayetçi oluyolarmış..
köpeğin havlamaması için ne yapmak gerekir..bi ihtiyacı olduğu için mi havlıyodur ? sorun nedir ve nası halledilir yani ??

köpeği vermeyi düşünüyolarmış..böyle bişey olursa çok üzülürüm.

adı paşaydı sora zeytin die deiştirmişler

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
fedaykin'in dediği oldukça mantıklı. bizde buddy'de bazen buna benzer sorunlar yaşıyorduk. geceleri arka tarafta kiler gibi bir yerde kalıyordu. kendisi birisi havladığında yanına gittiğini fark ettiği için sabah erkenden dışarı çıkabilmek için havlıyordu. genelde tuvalete gidiyordu, ancak bazen sırf serbest kalabilmek içinde havlıyordu. isterseniz geceleri bıraktığınız yeri değiştirin. başka bir yere alın sevimli yavruyu. gecede bir süre havlasa bile yanına uğramayın. elbette kıyamayacaksınız ancak bu konuda eğitimi alması gerek :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Bir yerde okumuştum veya biri anlatmıştı. Huzursuz ve sürekli havlayan yavru köpeklerin kaldıkları kulübeye minik bir battaniyenin içine sıcak su torbası ve saat konulmalı diye birşey vardı. Sıcak su torbası annelerinin sıcaklığını ve saat de kalp atışlarını anımsatır, köpeği çok rahatlatırmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...