eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bnm labrador kurt kırması bi köpeğm var ve köpeğe dayımların bahçesi müsait olduğu için orda bakıyorz.köpek daha yavru ama hiç yavru gibi durmuyo..ve çok tatlı + ben ona çok alıştım.. sorun şu ki; köpek orda sabahları çok havladığı için şikayetçi oluyolarmış.. köpeğin havlamaması için ne yapmak gerekir..bi ihtiyacı olduğu için mi havlıyodur ? sorun nedir ve nası halledilir yani ?? köpeği vermeyi düşünüyolarmış..böyle bişey olursa çok üzülürüm.adı paşaydı sora zeytin die deiştirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Havladığı ilk gece yanına birileri gitti ise bundan sonra havlanamsını engellemeniz çok zor. O yanına birisini istediğinde havlaması gerektiğini öğrenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bende aynı şeyi düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 fedaykin'in dediği oldukça mantıklı. bizde buddy'de bazen buna benzer sorunlar yaşıyorduk. geceleri arka tarafta kiler gibi bir yerde kalıyordu. kendisi birisi havladığında yanına gittiğini fark ettiği için sabah erkenden dışarı çıkabilmek için havlıyordu. genelde tuvalete gidiyordu, ancak bazen sırf serbest kalabilmek içinde havlıyordu. isterseniz geceleri bıraktığınız yeri değiştirin. başka bir yere alın sevimli yavruyu. gecede bir süre havlasa bile yanına uğramayın. elbette kıyamayacaksınız ancak bu konuda eğitimi alması gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 saolun.. eğitim olayını bnde düşündüm ama bakalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Bir yerde okumuştum veya biri anlatmıştı. Huzursuz ve sürekli havlayan yavru köpeklerin kaldıkları kulübeye minik bir battaniyenin içine sıcak su torbası ve saat konulmalı diye birşey vardı. Sıcak su torbası annelerinin sıcaklığını ve saat de kalp atışlarını anımsatır, köpeği çok rahatlatırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar