raider Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Efendim benim şimdi bugün ağır diş ağrılarım yüzünden Gata ya gittim.Uzun uğraşlar sonucu rapor almayı başardım(mts mi ne diyorlardı onlar) Fakat üstünde "muayene edilmiştir." yazıyor.yani 2 dün istirat etsin gibi bişey yazmıyor ki dişcilerde böyle bişey vermez sanırsam.Benim bunu okula vermem lazım yarın.ayrıca sınavımda vardı bugün o yalan oldu.Doktor kabul ederler diyor ama ben hala şüphedeyim. Başına buna benzer bi olay gelmiş olan varmı sevgili patiler? :) (Bu arada okul dediğim marmara uni.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 O gun icin kabul ederler de 2 gun seklinde rapor olmaz ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 yok ya, sadece o gün için lazım. asıl problem sınavı kaçırmış olmamdı zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Sadece muayene olduğun gün için geçerli o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 müdr. yrd. salaksa yutturursun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Universitelerde mudur yardimcilari olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 he he : ) üniversite ve müdür yardımcısı olayı güzelmiş. Sana verilen kağıtta yazan tarihe ait rapor olarak kullanabilirsin. Yani tedavi süreci gibi bir şey oluyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 tabi hocadan hocaya da değişiyor. bizdeki bir kaç hoca mazeret sınavı yapmam boşuna rapor fln almayın diolar. he çok hastaysanız da seneye bi daha alırsınız dersi geçirmem mazeret sınavında diip işin içinden çıkıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 adam lisede daha çıtır kırmayın hefesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 kabul ettirebildin mi bari, gelişme olursa yazıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Pazartesi vericem raporu. fakat geçen sene make uo yapmış.bu senede yapar heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Bizde make-up a matkap derler .. 1 saat çalışıp normal sınava girsen, hatim edip make-up'a girmeyle aynı bok olur yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 biz de sınava sedyeyle gel , yine gel diyorlar cidden . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar