Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Bu kadar sığ ve dandik bir espriyi yapmış olsam, bunu saklamaya çalışırdım. Bir de gururla "YAPMIŞTIM EHU YAPMIŞTIM SÜPERİM" şeklinde kendimi reklam etmeye çalışmazdım. Tabii tercih meselesi.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Valla aşırı süper bi espri olduğunu düşündüğümden yapmamıştım öyle geyiğine yapmıştım da sağol yine de ayar için :D
Apache Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Sufi said: Apache said: yeni haber aldım,olagan üstü destek oldugu icin lambda yeni ofisini patide bölüm olarak acıyormus fdhevet ben de duydum. hatta potansiyel yüksek diye misyoner gönderceklermiş. bölüm açmadan yollamışlar görünüşe bakılırsa.
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 toplumda eşcinsellere karşı olan tavrı cidden anlamıyorum. bırak ne hali varsa görsün? niye takılıyorsunuz ki? din günah dese, bilim hormonal dese kimlik, dese kalıtsal dese hatta tıp hastalık dese, rahan "beeah iğrençsiniz lan git" dese kime ne lan?? bırakın adamlar kendi halinde takılsınlar işte?
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Allah allah ne diye saldırdığınız anlamıyorum bakınız gayet basit yazıyorum birazdan. Erkek hormonları düzgün çalışıyorsa erkekçe davranışlar sergilemekten hoşlanır ve kadınları çekici bulur. Düzgün çalışmadığında bozukluk, bi aksama, hormonal seviyelerde bi gariplik yada bunun gibi başka bi sebep vardır demektir. Normal işlemeyen insanlar anormal kabul edilir. Anormal insanlarsa biyolojik olarak anormalse hasta, mutant falan gibi tanımlanabilir. homoseksüellik genelde genden değilde hipofiz bezlerinin yanlış çalışmasından kaynaklandığı için buna hastalık denir. biyolojik tanımı budur bunun. Adamların haklarını savunuyorum ben ama onları normal görmüyorum, görmem. sizinde görmemeniz lazım biyolojik tanım oalrak onlar hasta. ruhani bişeyi olmayıp süper insan falanda oalbilir gayette ama bu onalrın hasta olmaları gerçeini değiştirmiyo. yani aynoı kulvarda koşturmuyorum yaptığım tanımları. Adamlar biyolojik oalrak hasta, çünkü anormaller kısaca. Bitti. Bu kadar basit. Beni asmanıza, antimodern ilan etmenize gerek yok.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ya iyi de hormonlarla alakası yoksa? Bazı homoseksüeller direk östrojen hormonları alıyorlar yani senin dediğin olaya erişebilmek için. Adam erkekleri beğeniyodur, küçükken Teletubbies izlemiştir falan. Herşey hormonlarda değildir şu hayatta. Duyguları, hisleri hormonlara bağlamak komiktir. Onlar da insan abi, gidip erkekleri beğeniyorlardır hepsi bu. Lezbiyenlerde de testesteron mu çok? Sen hiç izlediğin filmlerdeki lezbiyenlerin erkeksi olduğunu düşündün mü? Bence fazlasıyla kadınsı iki sevişgen hatun oluyorlar yani :) Her lezbiyen Ellen değil, her gay de Fatih Ürek değil uç noktalar bunlar.
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 saygı = 0 mahalleliden farkınız kalmıyor.. sonra çağdaş, avrupalıyız vs. geçiniz
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Hormonlarla (kastedilen prenatal hormonlar değil) alakası olmadığı 50 kere kanıtlandı ama konu hakkında fikir sahibi olmadan atıp tutmayı sevenler hala aynı geyiğe devam ediyor.
Cons Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 abi göt adamın çük adamın istediğine verir istediğine çakar size ne
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 said: homoseksüellik genelde genden değilde hipofiz bezlerinin yanlış çalışmasından kaynaklandığı için buna hastalık denir Tebrik ediyorum. Tıp dünyasının 20 yıldır cevap aradığı soruyu sen cevaplamışsın. Hastalık, tanım gereği sağlığın bozulmasıdır. Tedavi edilmesi gerekir. Büyüme hormonunun az yada fazla salgılanması vs gibi. Eşcinsellikte tedavi edilmesi gereken bir bozukluk yok, sadece beklenenden bir sapma var.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Werewolf said: Hormonlarla (kastedilen prenatal hormonlar değil) alakası olmadığı 50 kere kanıtlandı ama konu hakkında fikir sahibi olmadan atıp tutmayı sevenler hala aynı geyiğe devam ediyor. kaynak göster arkadaşım bu ağır suçlamayı attığın gibi @axedice bu arada axedice haklısın aslında hastalık belkide doğru kelime değil. yanlış kelime seçmişim. demek istediğim anormallik olduğu sadece. ve bunun kabul edilmesi.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality Çok uzağa gitmeye gerenk yok, kaynakları ve açıklamalarıyla wikipedia kapı gibi gösteriyor.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 kertenkel said: saygı = 0 mahalleliden farkınız kalmıyor.. sonra çağdaş, avrupalıyız vs. geçiniz saygısızlığımı nerde gördün? üstüme alınmamam lazım gibi geliyor aslındada neyse.. kişilere hitap edin arkadaşlar anlamıyorum kime ne yazdığınızı. yüz yüze konuşur gibi bi ortam isterim açıkçası ben
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Onlara göre de biz anormaliz ya. "Oha erkek ve iğrenç kadınlardan hoşlanıyor!" diyor olabilirler mesela :D
Zep Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Cons said: abi göt adamın çük adamın istediğine verir istediğine çakar size ne budur lan işte neyi tartışıyosunuz daha. hayır abi ciddiyim ben
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 OrCuN konuştu, gerçeği görün artık. Okuyun!
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 @cleglaw: Öncelikle iddiayı ortaya atıp kaynak göstermeyen sensin ama ben yine de başkaları okuyup konu hakkında bir fikir sahibi olur diye cevap veriyorum. Şurada özeti var: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=10908688 Ki mesele hormonal olsaydı, testosteron ve gnrh seviyesini normalin altına düşüren Klinefelter ve Kallman gibi sendromlara sahip insanların alayının ibne olması gerekirdi. Ama bu gruptaki eşcinseller azınlıkta kalıyor. Yani neymiş, bilmeden konuşmayacakmışız.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Werewolf said: @cleglaw: Öncelikle iddiayı ortaya atıp kaynak göstermeyen sensin ama ben yine de başkaları okuyup konu hakkında bir fikir sahibi olur diye cevap veriyorum. Şurada özeti var: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=10908688 Ki mesele hormonal olsaydı, testosteron ve gnrh seviyesini normalin altına düşüren Klinefelter ve Kallman gibi sendromlara sahip insanların alayının ibne olması gerekirdi. Ama bu gruptaki eşcinseller azınlıkta kalıyor. Yani neymiş, bilmeden konuşmayacakmışız. Tavrın epey bi kötü bi kere bunu bi başta söyliyim. Yorum farkında falan düşünemiyorum sen ve senin gibileri. lol 5 saniyede bir ayar verirdiniz herhalde birbirinize. Küfürsüz konuşunca nezaket sahibi olunmuyor kusurabakma bende sana nezaketsiz demek durumundayım son 2 mesajına bakarak. Testesterondan falan bahsediyorum ben sadece. basit bi genç insanın ortalama bilgisiyle ve üstüne kattığı yorumalrıyla konuşuyorum. bilim adamı edâsıyla açıklama getirmeye yada tartışmaya çalışmıyorum. Bir süredir anlatma istediğim şeyin temeli eşcinsellerin anormal sayılması gerektiği. sebeb ne olursa olsun anormaller. çevresel faktörler olsun, genetik olsun hormonal olsun hiç farketmez aynı yere çıkıyor sonuç; anormaller. Ayrıca çok komik buldum doğrusu bana bilimsel birşey izah etmeye çalışken bu kadar kendinden emin durmanı ve bana kaynak olarak ekşisözlüğü göstermeni. Bir daha ciddi bir konuya mesaj atmicam, gerçekten sizinle(üstüne alınamsı gerekenler alınsın lütfen genellememi affedin) birşey tartışılmaz, konuşulmaz geyik dışında.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 İnsanlara tercihleri yüzünden anromal demek faşistçe bir davranıştır. Nazik olnumasını beklemeden önce sen "farklı" olanlara karşı nazik ol. Bizim gibi olmamaları hastalıktan yada anormallikten değil farklı şeyler tercih etmelerinden. Böyle anormal demeyle başlar sonra Hitler gibi öldürelim hepsini moduna girersin.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ya nilep iyi niyetlisin ne güzel de hiç mi okumadın şu 17 sayfayı. Tercih değil arkadaşım eğilim. Bişey tercih etmiyorlar. Böyleler zaten.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Önyargı abi, eğilim nedir. Gay olunmaz gay doğulur diye bir olay mı var? Adam hatunlardan hoşlanır, hiçbiri yüz vermez, pipn küçük falan derler o da napalım der ve erkeklerle birlikte olmaya başlar mesela. Ne bileyim olur böyle şeyler işte sonradan da gay olabilirler, sosyal etkiler, teletubbie etkisi vs.
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 -Cleglaw- said: basit bi genç insanın ortalama bilgisiyle ve üstüne kattığı yorumalrıyla konuşuyorum. bilim adamı edâsıyla açıklama getirmeye yada tartışmaya çalışmıyorum. Basit bir genç insanın ortalama bilgisiyle ve üstüne kattığı yorumlarıyla konuşuyor olabilirsin ama bu konu hassas bir konu, ve burada yazılanları ciddiye alıp sağda solda "zuaaa ibnelere bak hormonsuz hede hödö" diye çıkışanlar oluyor. Bu konuda herhangi bir bilgiye sahip olmamak ayıp değil, beni delirten nokta böyle ciddi ve hassas bir konuda bu tip bilgiden yoksun yorumların yapılması. Sinirlenmemin ve üslubumun sertliğinin sebebi de bundan, kalbini kırdıysam da kusura bakma. said: Bir süredir anlatma istediğim şeyin temeli eşcinsellerin anormal sayılması gerektiği. sebeb ne olursa olsun anormaller. çevresel faktörler olsun, genetik olsun hormonal olsun hiç farketmez aynı yere çıkıyor sonuç; anormaller. Eşcinsellerin anormal olduğuna dair birşey yazmadım ben, itirazımın neye olduğunu anlamışsındır diye umuyorum. said: Ayrıca çok komik buldum doğrusu bana bilimsel birşey izah etmeye çalışken bu kadar kendinden emin durmanı ve bana kaynak olarak ekşisözlüğü göstermeni. Verdiğim linkte kaynak var.
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Her konuya gelince en iyi siz biliyorsunuz, en modern olanını, neyin yanlış neyin doğru olduğunu bir tek siz biliyorsunuz da. Olay arka tamponlarınıza gelince pek bir agresif oluyorsunuz. "Tercih" meselesi ya da değil. "Farklı" olanı ezmeye çalışmak hiç bir kültürde kabul edilebilir birşey değil. Sapığına, piskopatına laf sokun haketmiştir de. Bir insan hem cinsinden hoşlanıyor diye ezilmek zorunda değil. At gözlüklerinizi çıkarın. Ayıp yani. Lezbiyen filmleri izleyip, gaylere laf sokmak da ayrı bir komedi ayrıca. Tamam estetik gelmeyebilir, iğrenç gelebilir doğrudur. Fakat temelde aynı şey. Hem cinsler birbirini şey ediyor yani. 3some lı filmleri izleyince 4 köşe olup gaylere bok atmak "very mature" sizin dilinizde. Kınadım açıkçası. Ha baştan söyleyeyim gay değilim, iki densiz çıkar "ayar" vermeye kalkışır. Boşa uğraşmayın diye. Belki mesaj atmazsınız forum temiz kalır.
Öne çıkan mesajlar