Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kiz arkadasim part time iş bulmuş ve benden sakliyomus..

jongen

Öne çıkan mesajlar

selam arkadaşlar. Benim ilişkiye yeni baslamis oldugum bir kiz arkadasim var (2 ay civari.). Kiz arkadasim part time iş bulmuş ve bunu bana soylemedi. Bende bugun arkadasindan ogrendim.fakat ne zaman basladigini bilmiyorum.onuda yarin obur gun ogrenicem.ne iş yaptiginida bilmiyorum sadece calistigini ogrendim.
bunu benden saklamasinin sebebini anlamişsinizdir; cunku anlatamiyorum yazarak. hani ezik gorme olayi kendini bana karsi. ve son 4-5 gundur bana biraz soguk davraniyordu mesajlarima gec cevap veriyordu vs. vs. sebebi bu olsa gerek.
Bu konu karşisinda nasil bir tavir takinmaliyim ? yani nasil konusayim onunla, calisip calismamasi benim icin problem degil ayrica calismak ayip bişeyde degil. ne yapayim yardimci olun lutfen..
Yardimci olacaklara teşekkur ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaptığı işe göre değerlendirebilirsin.Arkadaşına söylerken de "geçen seni şurada görmüşler çalıştığını neden benden sakladın yoksa güvenmiyormusun neden söylemedin" diye fazla sert olmadan sorabilirsin.Çalıştığı için değil ama senden neden sakladığı için düzgünce konuş.[signature][hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

Baggio 09 February 2004 22:27 tarihinde demiş ki;
Ne zaman expert oldun hoca başımıza?
Sosyal ağlarda paylaş

Allah aşkına ilişki başlayalı sadece iki ay olmuş. Daha birbirinizden sakladığınız ve birbiriniz hakkında bilmediğiniz onca şey varki bu sadece birisi. Bırak hiç karıştırma derim işi, doğal akışı içinde sana söylemesi gerektiği günün geldiğini düşündüğü an o söylesin. Yoksa seni onun peşinde araştırma yapan hafiye zannetmesin bu bence daha kötü.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bencede gidip konuyu açma çünkü bi anda konunun açılması onu etkiliycektir ve sonra ne kadar olumlu ve sakin yaklaşsanda çoğusunu dinlemiycektir.
Bırak her şey kendiliğinden gelişsin. Sana bi tavsiyem ilişkilerinde kimseleri dinleme çünkü ne zaman bi 3. kişi gelip bişiler anlatsa işler karışır. Tek duyduğun tek bildiğin onun söylediği olsun :)
Yok ben bunu illa konuşucam dersende cidden belirtmeden bu tip konularda görüşlerini söyle işte mesela "benim amcamın kızıda çalışmaya başlamış çok takdir ettim flm" gibi (tabi bu olmadı pek :) )
Zaten onu konu hakkındaki görüşlerinle rahatlatırsan o sana herşeyi anlatıcaktır yok anlatmıyosa ve illa konuşucam diyosan son yolda gidersen güzel güzel, sakin sakin anlatırsın duyduklarını konuşursun...[signature][hline]Froc Vormbeyn
:-p Deli merc, Ashmish worm :-p
DaoComics
Sosyal ağlarda paylaş

Bence ilk gördüğünde paraya sıkıştım bi iş bulucam gibilerinden bişi söle yada çalışmam lazım fln de
Yada farklı bi yoldan ona çaktırmadan bunun saklanıcak birşey olmadığını söyle ozamanda sölemezse
e azarla azcık[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Sosyal ağlarda paylaş

belkide ilişkiniz başlamadan öncede çalışıyodu ama sana sölemedi
çekinebilir insanlar bu yaşlarda part time işte çalıştığını söylemekten
aranızda bununla ilgili bi konuşma geçmediyse o da söylememiştir

ama yani okuyomusun neler yapıyosun ,bugün ne yapıcaksın gibi şeyler konuşmuyomusuz ?
konuşuyorsanız yinede söylemeişse,senden saklıyodur
bununda bi sebebi vardır

illa bunu açıklığa kavuşturmak istiyosan konuşurken doğru kapıları açıp biraz kurnazca davranarak konuyu o taraflara getirmelisin
ama bencede üstüne gitme bu konuda kendi söylemesi daha sağlıklı olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...