Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Discman mi? Mp3 +flash bellekmi?

Deli333

Öne çıkan mesajlar

kullandigim discman sony D-NE715
cebimde ta$iyorum 8),butun pantolonlarimin cebine sigiyor(oha ayi vs denmesin lutfen,ayi denilmesi gereken varsa oda sony dir 8) )[signature][hline]Ranger : Druid : Nightshade(Excalibur)
Spartan, 25 January 2004 14:31 tarihinde demiş ki:
yahu kızların her gün gördüğü şeyler, nesi ayıp
Sosyal ağlarda paylaş

bizim bir kaç arkadaş 20 gb'lık ipod aldılar (ikinci el). Sanırım 320 dolar civarına sıfır açılmamış şekilde. Hani insan eline alıp şöyle bir navigasyona bakınca, hastası kalıyor. Arabirim çok hızlı, çok sade. Ne desem bilemiyorum, bence herkes ipod almalı. iriver'i olan bir çok arkadaşım var, gerçektende güzel bi alet ama ne biliyim birincisi çok büyük ve resmen hamallık yani.[signature][hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 08 February 2004 00:18 tarihinde demiş ki:
ben olsam
bana 128 mb yetmezdi

discman alırıdm

yazıyorsun bütün albümleri 1 cd ye
ki tek tük albümüm var diyorsun.

bitiyor olay ...

sen almıycaksın zaten sürekli ben alsam dıyorsun. yanı 128 mb bana [b]yeter !
Sosyal ağlarda paylaş

Bence kesinlikle usb bellekli mp3 çalar al. Hem boyutları çok küçük hem de kullanışlı. Ses kalitesi konusu da tamamen senin kulaklığına kalmış..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

Mcspeyn. Sanırım topicteki tek mesajın bu. Cidden senı tebrik ederim. Sorumu anladın ve cevap verdin sağol. Yanı ses kalitesı olayı iyi diyorsun . tamam kesin usb flash alıcam. 3 sayfa oldu topic mcs senden başka fikrime destek veren cıkmadı bea :)[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır."
$aban matrix Revolutions
Recep Tayyip Ermetal
Sosyal ağlarda paylaş

ses kalitesi bahsedilen aletlerde değişmez, değişse de anlaşılmaz boyutta değişir. yanlış noktaya takılmışsın deli333.

ayrıca o kadar kişi araştırmış, link vermiş, tavsiyede bulunmuş.. birisine "tek yardım eden sensin" demek pek uygun olmasa gerek. en azından diğer insanlara emekleri için teşekkür edebilirsin..[signature][hline]its supersonic
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız dıkkat edersen sorumu 5-6 defa sormama rağmen SES KALİTESİ soruma tek cevap veren arkadaş oydu ve teşekkür etmek istedim. Yoksa ghaldzar ve diğer arkadaşlar sırf tavsiye vermek icin sagolsunlar aramışlar bulmuslar koymuslar. ama benım istediğim o değildi :-p[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır."
$aban matrix Revolutions
Recep Tayyip Ermetal
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...