Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 wii alicam en uygun fiyata nereden alinir bu meret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 annemler avusturyadan getirmişti. 150 eu tuttu, simdi daha bile ucuzlamıs olabilir. ps: o zaman yuro dusuktu tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Çip taktırmayı düşünüyorsan gitti gidiyordan 300-350 arasında ytl olarak tabii, ntsc bulursun. Çipi taktırmak da bi 100-150 kağıt olur yenilere daha farklı çip takıldığından. Toplam en fazla 500'e mal edersin. PAL alacak olsan zaten kendisine en az 500 vereceksin bir de çip parası. NTSC oyun da bulunuyor rahatça sahte, o yüzden sorun olmaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 warez sitesine çevirdin forumu. ps: ntsc oyunlar pal oyunlardan daha rahat bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Nereden ne yapması gerektiğini söylemedm ki, çip taktıracaksan ntsc al, çip de 150ye taktırırsın demek suçsa silinsin o zaman mesajım!!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bi arkadaşım 600 milynoa 2.el satıyo. bende millete söylüyodum falan. herif kazıklıcakmış meğer bilmiyodum bu kadar ucuz olduğunu. ve çipsiz adamın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 pal ise normal sayılır 600 falan, pazarlık payı da koymuştur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 endemde 460 dan vardi chipli ama satilmis haldir haldir wii ariyorum simdi gittigidiyora guvenemiyorum hala yabancidan yemedigim kazigi kendi ulkemin insanindan yedigim icin ebayden de gumruk hedesine almak istemiyorum bakalim nasil halledicem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 DoruK said: pal ise normal sayılır 600 falan, pazarlık payı da koymuştur belki. Değil abi Teknosa'larda D&R'larda falan 600 liraya satılıyor tek çekim fiyatı olarak. İkinci el için 600 şaka gibi yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 atik elektroniği bi ara , kadıköy ve tahtakelede şubesi var. tavsiyem wii hiç alma gereksiz bi alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 nileppezdel said: DoruK said: pal ise normal sayılır 600 falan, pazarlık payı da koymuştur belki. Değil abi Teknosa'larda D&R'larda falan 600 liraya satılıyor tek çekim fiyatı olarak. İkinci el için 600 şaka gibi yani :D hadi ya baya düşmüş fiyatı. ayrıca wii iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 khalkedon mu ne biri vardı bakırköyde, ucuz ve güvenilir. ama ben de katılıyorum wii'nin gereksiz bir alet olduğuna. psp al =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 alma bence wii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 İnadına git Wii al. hiç sevmem şu konsolu alma bu konsolu alma demelerini. Adamın zevki değil mi ya alla allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Nintendo Wii (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 almasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 khalkedon dan bende psp almıştım ölü pixel garantisi bile vermişti hemde çok ucuzdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 chipli ntsc aldim atikten 550ye ki cok kral adam cikti satan bide ustune param yoktu component kablo verdi sonra odersin dedi tahtakalede sormadigim didiklemedigim yer kalamdi ntsc bir burda buldum pal ler en ucuzu 650 den satiyorlar chipli de internet gitmis sinyal sorunu varmis bolgemde 3 gundur 256k takiliyorum oyun filan hakgetire :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Singleplayer oyna?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar