Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

full tier 6 8/8 Human warlock Burning Legion

yuwi

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle satma nedenimi belirtmek istiyorum, Avustralyaya göç edip orada yaşama kararı aldım ve doğal olarak oradan avrupa serverlarında oynamak imkansız, account çocuğum gibi satmak gerçekten zor ama frozen olup çürüyeceğine satılması en mantıklı diye düşündüm.

Karakter alliance tarafının en iyi guildinde, çok iyi dkp si mevcut isteyen arkadaş guildde rahatlıkla devam edebilir yada migrate edebilir (migration açık) isteyenlere pm den armory verebilirim. Pvp gearıda gayet iyi full vengeful değil fakat 470 civarında bi resillence ı var. Pve gear olarak burada sayamayacağım kadar çok item var 8 parça tier 6 yerine çeşitli kombinasyonlarla boss a göre gearı var.

Accountta ayrıca 70 rogue ve 70 hunter var, hunterın üstünde item yok pek yeşil/mavi karışık itemlar var fakat rogue ZA badge reward ve ssc/tk itemlarıyla dolu, rogue yada özen gösterdim yani onunda durumu gayet iyi. Hunter ve rogue sylvanas realmında main ım ise burning legionda.

Çok uzattım farkındayım fiyat olarak 800 ytl düşünüyorum (pazarlıksız) etrafta araştırdım ve bu fiyatın gayet uygun bi fiyat olduğunu gördüm, cd-key vs herşey mevcut hatta kayıt mailınıda verebilirim. Satış izmir içinden elden yapılabilir diğer şehirler için konuşuruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...