yuwi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Öncelikle satma nedenimi belirtmek istiyorum, Avustralyaya göç edip orada yaşama kararı aldım ve doğal olarak oradan avrupa serverlarında oynamak imkansız, account çocuğum gibi satmak gerçekten zor ama frozen olup çürüyeceğine satılması en mantıklı diye düşündüm. Karakter alliance tarafının en iyi guildinde, çok iyi dkp si mevcut isteyen arkadaş guildde rahatlıkla devam edebilir yada migrate edebilir (migration açık) isteyenlere pm den armory verebilirim. Pvp gearıda gayet iyi full vengeful değil fakat 470 civarında bi resillence ı var. Pve gear olarak burada sayamayacağım kadar çok item var 8 parça tier 6 yerine çeşitli kombinasyonlarla boss a göre gearı var. Accountta ayrıca 70 rogue ve 70 hunter var, hunterın üstünde item yok pek yeşil/mavi karışık itemlar var fakat rogue ZA badge reward ve ssc/tk itemlarıyla dolu, rogue yada özen gösterdim yani onunda durumu gayet iyi. Hunter ve rogue sylvanas realmında main ım ise burning legionda. Çok uzattım farkındayım fiyat olarak 800 ytl düşünüyorum (pazarlıksız) etrafta araştırdım ve bu fiyatın gayet uygun bi fiyat olduğunu gördüm, cd-key vs herşey mevcut hatta kayıt mailınıda verebilirim. Satış izmir içinden elden yapılabilir diğer şehirler için konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 fiyat güzelmiş horde olsaydı daha cabuk alıcı bulur gibime gelio inş satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuwi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuwi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ya yokmu alan 750 ye düştüm hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuwi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 uplıcam canım çekti 700 yaptım be hadi yokmu alan baydım wowdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Herkes baydi ne yazik ki =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bu gidisle ancak karsıyaka ya gidip biseyler atıstırıp eve döneceksin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuwi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 vallaha aynen öyle oldu napalım 700 den aşağı satıcagıma silerim daha iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 biraz gec kaldın snaırım satmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 silme bana ver :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Millet WOTLK gelecek hepsi yalan olacak havasına girdi bile. Biraz erken ama öyle oldu maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuwi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 satılmıştır :D sattım wallaha sonunda 700 e satıldı teşekkürler herkese alan arkadaşa hayırlı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Çok kelepir gitmiş, hayırlı olsun yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Hayırlı olsun. Demek ki 700 lira verebilecek olan insanlar da var şu dünyada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar