DueLisT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Stingray Nedir ? Tarihsel olarak, iğneli vatoz derisi özellikle Japonya'da, vücut zırhı için çoğu, ve kılıçların kulplarını sarmak için kullanıldı. Bu cüzdan, henüz deriyi esnek kuvvetli bırakan , bugünün modern teknikleriyle tabaklanan stingray derisinden yapılır. Bu, gerçek iğneli vatoz derisinin olduğu dışı el yapımı olan bir stingray cüzdandır, aynı dayanıklı malzeme, silah kabzaları için bir örtü olarak Japon swordsmiths tarafından üzyıllar boyunca emin, bitmez bir kavramayı garanti etmek için kullandı, İğneli vatoz derisinin kuvvet ve esnekliği, cüzdan üzerinde meydana gelebilececk günlük streslere dayanmasını , kurutma, çatlatma olmadan güvenilir kullanımın garanti etmesini sağlar. İğneli vatoz derisi, özel temizleme teknikleri veya koruyucu davranışlar için ihtiyaç olmadan doğal olarak nem-dirençlidir. Dış kaplaması , epidermisin kaplanan siyahına karşı iğneli vatozun beyaz belkemiğinin eliptik ters kısmıdır , ışığa göre doğal parıltısı vardır. 8 kredi kartı yuvasi 3 yan iç cep 2 kagıt para yuvası ortada kimlikler için pencereli external yuva Ürün tarafımca Thailand tan getirilmiş , kullanılmamış ve yenidir , eksta almıştım , 42 dolar cıvarıydı aldıgım da , ilgilenen olursa 40 ytl ye bırakıcam , biraz paraya sıkıştım bu aralar öğrenci ayakları yüzünden. türkiye de yok! km veya buradan ulaşabilirsiniz. flashsız cekimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 çok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 sardırıyım hemen ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 oha güselmiş gerçekten. kocacığa link attım, beğenirse ona alcam ben :) akşama çıkar kokusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Valla cüzdanın dışını çekmişin hep, içini gösteren felan fotolar hoş olurdu. Güzel cüzdan vs Fiyat olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 alengilli diye hep dışını şeyettim içi normal deri cüzdan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 batan geminin malları (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 eğer satılmadıysa alıcıyım. msn yolladım özelden konuşalım detayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oppala Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 myth busters da bu cüzdanla ilgili bir bölüm vardı : ) inanışa göre bu cüzdanlar kredi kartlarının manyetiğini etkileyebiliyorlarmış. tabi herhangibir yan etkisini kanıtlayamadılar . cüzdan gerçekten güzel gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 hadi ya ben myth muster olayını bilmiyordum :) predator alıcı galiba cuzdana , satılmıştır teşekkurler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ühühü müşkülpesent kocam he diyene kadar gitti mis gibi cüzdan :/ allah sahibine bağışlasın ne diyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ben dün akşam sizden bir ses bekledim ama gelmeyince herhalde vazgeçti diye şeyettim , artık thailand a giden birine ısmarlarsınız (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 oha satılmadıysa istiyorum. Kendime doğum günü armağanı alıcam^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 isteyeni çokmuş. açık arttırmaya sok bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Predetor adlı kullanıcıya satıldı ürün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar