Booger Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 - 1 - - 2 - - 3 - - 4 - - 5 - - 6 - Çok reziller biliyorum ama resim çekerken de çok eğleniyorum, makinemde rezalet :) Daha iyi bir makine önerebilecek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Booger Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Bazıları küçük çıkıyor spoilerda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Anı fotoğrafları :) Görsel sanatlara değil de gezdim tozdum kısmına açsaydın uygun olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 makinen ne marka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Booger Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 cybershot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 cybershot derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Booger Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Sony Cybershot T70 Digital Still Camera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 o böyle çekmez, yani bendeki böyle çekmiyordu. Ayarlamalarda bi problemi vardır tahminimce. Digital kullandığına göre http://www.dpreview.com/ sana yardımcı olabilir makine seçiminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Booger Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Böyle derken iyi mi kötü mü demek istedin ? Elimdeki makine bu valla başka yok :) Ama güzel bir öneri alabilirsem işi bilen insanlardan değiştiricem daha kaliteli ve profesyonel veya yakın olan bir makine ile ama çevremde yok böyle merakları olan insanlar. Paticik halkı yardım eder mi ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar