Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patch bitti ama..

MaxPlanck

Öne çıkan mesajlar

büyük patchlerde genelde login server ı kapatırlar yada serverları locked duruma getirirler.

4 saat kapalı kalcak demişler bekleyeceğiz ama önceki gibi 6-7 saat olmaz umarım..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

serverlar up ise sendedir..bir full scan yaptır oyuna belki bir dosya kaçmıştır..eğer sorun yoksa o zaman eğer 56k ise internetinden olabilir..kabloysada res at alete ama bilmiorum..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Sosyal ağlarda paylaş

ula zaten bi thread var ikinciye ne gerek var. Serverlar saat 6 da gelicek dendi CSR lar tarafindan. Launchpadin saginda bulunan yazilar Manuel(El ile) değiştirildiği için hemen update olmuyor. Orda yazanları dikkate almayın yani.

*!Diğer konu başlığına uzar*[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar:
Nick: Ogoed | Race: Human
Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master
Sosyal ağlarda paylaş

chimera da oynuyorum su an

herkes bestine ye kosuyo ahahah

[signature][hline]eededo tha Royal Guard
--------------------------------------------
Adventure Crew ... www.advcrew.com
Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor

[Bu mesaj draedan tarafından 11 February 2004 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eclipse yine sona kaldi..bu kadar kalabalik bir serverin once online olmasi gerekir diye dusunuyorum..teknik sorunlar beni baglamaz..urunun parasini odedik, bu bakim isleri icin de aylik olarak duzenli odeme yapiyoruz, o zaman hizmet standart olmali....[signature][hline]KUTADGU BILIG-R.I.P - ECLİPSE
Master Pikeman
Teras Kasi Master
Master Brawler
Fencer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MaxPlanck, 11 February 2004 19:42 tarihinde demiş ki:
eclipse yine sona kaldi..bu kadar kalabalik bir serverin once online olmasi gerekir diye dusunuyorum..teknik sorunlar beni baglamaz..urunun parasini odedik, bu bakim isleri icin de aylik olarak duzenli odeme yapiyoruz, o zaman hizmet standart olmali....

Bu talebini SWG Official forumlarında Dev Tracker kısmına yazmazsan cevap alamazsın...[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

..cevap almak icin yazilmis bisey degildi, bekleme esnasinda dusunduklerimi forumu takip edenlerle paylasmak icin yazildi.Yol gostermektense kendi fikrini yazsaydin daha cok memnun olurdum.[signature][hline]KUTADGU BILIG-R.I.P - ECLİPSE
Master Pikeman
Teras Kasi Master
Master Brawler
Fencer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eclipse yine sona kaldi..bu kadar kalabalik bir serverin once online olmasi gerekir diye dusunuyorum..teknik sorunlar beni baglamaz..urunun parasini odedik, bu bakim isleri icin de aylik olarak duzenli odeme yapiyoruz, o zaman hizmet standart olmali....

aynen katılıyorum
para veriyoruz sonuçta..
müşteri beklemez[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey..
Tayla Nomax
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Petrus, 11 February 2004 19:58 tarihinde demiş ki:
said:

aynen katılıyorum
para veriyoruz sonuçta..
müşteri beklemez

ozaman csr ticket atın oyunda yada gidin dev tracker a siakyetinizi bildirin[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse
Jedi initiate

Sosyal ağlarda paylaş

EULA yı kabul etmedinizmi siz? Onu okusaydınız size 24 saat 7 gün serverı açık tutmak gibi bi hükümlülüklerinin olmadıklarını görürdünüz.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...