Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patch bitti ama..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
patch bitti, all servers are up ancak baglanti kurulamiyor...bende mi sorun var yoksa genel mi ?[signature][hline]KUTADGU BILIG-R.I.P - ECLİPSE
Master Pikeman
Teras Kasi Master
Master Brawler
Fencer
Mesaj tarihi:
büyük patchlerde genelde login server ı kapatırlar yada serverları locked duruma getirirler.

4 saat kapalı kalcak demişler bekleyeceğiz ama önceki gibi 6-7 saat olmaz umarım..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
serverlar up ise sendedir..bir full scan yaptır oyuna belki bir dosya kaçmıştır..eğer sorun yoksa o zaman eğer 56k ise internetinden olabilir..kabloysada res at alete ama bilmiorum..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Mesaj tarihi:
ahah aynı anbda atmışız o yüzden görmedim sorry:D[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Mesaj tarihi:
ula zaten bi thread var ikinciye ne gerek var. Serverlar saat 6 da gelicek dendi CSR lar tarafindan. Launchpadin saginda bulunan yazilar Manuel(El ile) değiştirildiği için hemen update olmuyor. Orda yazanları dikkate almayın yani.

*!Diğer konu başlığına uzar*[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar:
Nick: Ogoed | Race: Human
Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master
Mesaj tarihi:
chimera da oynuyorum su an

herkes bestine ye kosuyo ahahah

[signature][hline]eededo tha Royal Guard
--------------------------------------------
Adventure Crew ... www.advcrew.com
Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor

[Bu mesaj draedan tarafından 11 February 2004 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eclipse yine sona kaldi..bu kadar kalabalik bir serverin once online olmasi gerekir diye dusunuyorum..teknik sorunlar beni baglamaz..urunun parasini odedik, bu bakim isleri icin de aylik olarak duzenli odeme yapiyoruz, o zaman hizmet standart olmali....[signature][hline]KUTADGU BILIG-R.I.P - ECLİPSE
Master Pikeman
Teras Kasi Master
Master Brawler
Fencer
Mesaj tarihi:
said:
MaxPlanck, 11 February 2004 19:42 tarihinde demiş ki:
eclipse yine sona kaldi..bu kadar kalabalik bir serverin once online olmasi gerekir diye dusunuyorum..teknik sorunlar beni baglamaz..urunun parasini odedik, bu bakim isleri icin de aylik olarak duzenli odeme yapiyoruz, o zaman hizmet standart olmali....

Bu talebini SWG Official forumlarında Dev Tracker kısmına yazmazsan cevap alamazsın...[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
..cevap almak icin yazilmis bisey degildi, bekleme esnasinda dusunduklerimi forumu takip edenlerle paylasmak icin yazildi.Yol gostermektense kendi fikrini yazsaydin daha cok memnun olurdum.[signature][hline]KUTADGU BILIG-R.I.P - ECLİPSE
Master Pikeman
Teras Kasi Master
Master Brawler
Fencer
Mesaj tarihi:
said:
eclipse yine sona kaldi..bu kadar kalabalik bir serverin once online olmasi gerekir diye dusunuyorum..teknik sorunlar beni baglamaz..urunun parasini odedik, bu bakim isleri icin de aylik olarak duzenli odeme yapiyoruz, o zaman hizmet standart olmali....

aynen katılıyorum
para veriyoruz sonuçta..
müşteri beklemez[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey..
Tayla Nomax
Mesaj tarihi:
said:
Petrus, 11 February 2004 19:58 tarihinde demiş ki:
said:

aynen katılıyorum
para veriyoruz sonuçta..
müşteri beklemez

ozaman csr ticket atın oyunda yada gidin dev tracker a siakyetinizi bildirin[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse
Jedi initiate

Mesaj tarihi:
EULA yı kabul etmedinizmi siz? Onu okusaydınız size 24 saat 7 gün serverı açık tutmak gibi bi hükümlülüklerinin olmadıklarını görürdünüz.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
  • Yeni Oluştur...