Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Hepimizin bildiği gibi çoğu fotoğrafçı bunların ancak birinde uzmanlaşacak zamanı bulabiliyor. Eski profesyonel fotoğrafçılar vaktiyle tripoda alıştıkları için şimdi belleri kambur, yükleri ağır. Yol yakından Monopod'a başlayın, hem tek bacağı var hem daha hafif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 farklarını, sana göre artı eksilerini biraz daha aç tartışak biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Monopod'un tek bacağı, tripod'un üç bacağı var?! öff yani sly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 WAY BE. ulan ne farkeder o zaman ? daha hafif demişsin mesela, taşıma kolaylığı, denge vs. biraz bunlardan bahset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 haha tek bacak zor değil mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Ben bunu kullanıyorum ama Japonya'dan dayıoğluna getirtirttim, özel yapım. Bulamazsınız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 benimde 3 bacağım var hehehehehe anladınızmı espiriyi 2 bacak var bide hehehehehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Polypod mu onun ismi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Megatron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 en nihayetinde aluminyum çubuk bunlar. karbon fiber bile yaptırırım tanıdığım yerlere. japonyadan çubuh mu getirtecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Cons said: benimde 3 bacağım var hehehehehe anladınızmı espiriyi 2 bacak var bide hehehehehehehehe ehueheuheuheuehuehueheuheuheuehuhueheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Bipod kullanıyorum, henüz fotoğraf çekemedim. Düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 onu YASLAMAN lazım önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Sly-One said: en nihayetinde aluminyum çubuk bunlar. karbon fiber bile yaptırırım tanıdığım yerlere. japonyadan çubuh mu getirtecem. Abi bayağı pahalı. Ama değiyor gerçekten. Megatron'la çektiğim bir fotoğrafı göstereyim. Böyle zor kadrajlarda, tripod ve monopod etkisiz kalıyor. Megatron olmasa asla çekemezdim bu kareyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 altına taş sıkıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 alexi şimdi anlıyorum galiba Japon teknolojisi böyle birşey olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Alexi_Septimus said: Sly-One said: en nihayetinde aluminyum çubuk bunlar. karbon fiber bile yaptırırım tanıdığım yerlere. japonyadan çubuh mu getirtecem. Abi bayağı pahalı. Ama değiyor gerçekten. Megatron'la çektiğim bir fotoğrafı göstereyim. Böyle zor kadrajlarda, tripod ve monopod etkisiz kalıyor. Megatron olmasa asla çekemezdim bu kareyi. çimler yeteri kadar yeşil değil, ve gökyüzü de gerçek renginde gibi, SATURATION' ile oynamayı düşünür müydün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Bütün filtreleri kullandım. Ama en iyisi bu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Sumi-e yi atlamışsın sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Cons said: benimde 3 bacağım var hehehehehe anladınızmı espiriyi 2 bacak var bide hehehehehehehehe ahahahaha cons ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar