Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ödevim aşşada,2 senedir şu dersten bişey anlayamamaktayım halada anlamıyorum,varmı bi yardım edecek hayrına olmadı yemeğine^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 sen yapmaya basla, takildigin yerleri sor, burdan cevaplansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ders notlarını topladım yarın denemelere başlayacağım,şimdi ilk olarak form 2 deki kaydet butonuna basınca soruyu,şıkları ve doğru cevabın, .txt dosyasına o formatta kaydedilmesi lazım,asıl sorun form 1i form 2 ile nasıl ilişkilendireceğim? Bu arada vb 6 kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bi üstteki mesajımdaki sorunlar halloldu. Bu benim projedeki form 2 proje bu da benim kayıtların yapıldığı txt dosyası txt Şimdi burdaki sorunlar -Hocanın txt dosyasında her yeni kayıt için,kayıtın başına otomatik sayı konuluyor(her soru için),bunu nasıl yapıyoruz -Birde hocanın :D txt dosyasında, text1(soru) deki metin ilk satıra yazıldıktan sonra cevaplar alt satırın başından yazılmaya başlıyor,benimkinde hepsi yan yana geliyor,onu nasıl yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Öncelikle uyarayım uykusuzum belki yanlış anlamış olabilirim sorularını. Şimdi ilk olarak otomatik sayı olayından kastın txt dosyasından okurken direk otomatik sayı vermesini mi soruyorsun yoksa başka birşey mi demek istediğin? İkinci soruya resmen yetemedim, 1. aydan sonra gitmeyi bırakmasaymışım derse keşke eh. 2. edit: Bu arada bilmiyorum yardımı dokunurmu da, konu anlatım notları var bizim üniversitenin, hatta linkide bu. Belki aradıklarını bulabilirsin, office yok bakamadım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ilk sorum txt dosyasına kayıt yaparken her kaydın başına otomatik olarak 1,2,3,4... diye sayı gelmesini istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 10 print 'cuce' 20 go to '10' az önce c64'e yazdım calısıyo tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 sonunda bitti ahanda program burda: http://www.mediafire.com/?jxin4axsotm bu arada d sürücüsünde kayıt.txt isimli bi dosya oluşturmanız gerekiyor.Derken geç kalmişiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 hata veriyo kaydet diyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 80 verdi hoca,saolsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar