Eledhwen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 normalde progressive için sadece teknik ruh yok filan derler. bu görüşü yıkan insanlardan birisidir steven wilson :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 evet =) Opeth'i adam etti producerlığı ile şimdi Orphaned Land'in yeni albümünü de Stewen yapiomuş bakalım neler çıkacak. Etkilerini görecek miyiz merak ediorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 oha o adamlarla steven asfd cok garip bişey cikacagini düşünüyorum bu arada canim cekti onlari da calalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 görmemi ya dediğin gibi opeth i opeth yapan en büyük etkenlerden biri steven wilson :) bence Orphaned Land de de bu özelliğini konuşturur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ah ulan bu şarkıyla kendimden geçiorum da şu unirock gelsin opeth orphaned land dt falan harika olacak ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 istek yapsaniza yahu o kadar mi iyi caliyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Sonata Arctica çaldın beni gecenin en mutlu insanlarından ettin hehe sağolasın :) edip: şahsen benim için mükemmel bi play-list :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 evet benim için de sorun yok valla gayet ii çaliosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ancak Queensyrche dan bi Silent Lucidity çok iyi olabilirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 =) listemdeydi ama one aliyim o zaman of ya, dinleyen kitleye asik oluyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 knives out yes! tam da radiohead çal diecektim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 tenks tu joscelin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Dredg isteyebilir miyim varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 valla bende yayına aşık oluyorum hehe aralarında bi tane bile sevmediğim yok yahu teşekkürler tekrar:) edip: bugün çok istek yaptım ama son istek olarak varsa elimizde King Crimson dan Epitaph minnettar olucam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 dory süper yayın yapıo ama malesef dinleyemiyorm. üşengeçliğimden de winamp vs indirmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 isteklerde son mon yok dilediginizce isteyebilirsiniz, hatta isteyin de listeyi genisletebiliyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Ours - Fallen Souls istiyorum o zaman ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 play-list gittikçe duygusallaşıyor yalnız :) aslında ne çalarsan razıyım valla herşey gayet güzel gidiyor çünkü:) ama madem isteklerde son yok Pain Of Salvation - Second Love derim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 4 sarki sonrasina koymusum onu da bi an korktum senden tanisiyo muyuz? xD ne koysam listeme (oyle cok da bilinip istenen seyler de değiller) bu olsa keşke dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Hep "progressive dinlemeye başlasam" diye plan kuruyorum, çok çekici bi müzik türü çünkü. Ama hep kaçıyorum nedense. İşin çok karmaşıklaşmasından mı korkuyorum nedir. Ama yok arkadaş kaçmakla olmuyo. Şu fiziği çalışıp biraz bakınayım ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bravo valla iyimiş yayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 @ dory hehehe :)demek ki müzik zevkimiz aynı:)mutlu oldum şahsen çünkü bana hitap eden çok yayın yok böyle:) bu arada Rush varsa elinde herhangi bir şarkısı hiç farketmez. süper olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Dan Swanö yu seviyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 dory'e burdan teşekkür etmek istedim resmen. şu anda daha güzel şeyler çalamazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 old school takılıosak ben de Kansas dan bir şarkı istiyorum . Carry on my wayward son olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar