Xo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 al burdan yak. http://haberturk.com/haber.asp?id=77166&cat=200&dt=2008/05/29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ağzından vurulup da nasıl konuşabilio ki ben orda takıldım şimdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 said: saskomandosu İnsan ne ile yaşar?demiş tolstoy Cevabı basit namus için şeref için yaşar.Adam az bile yapmış...Kadınlara ibret olsun bu durum.Nalet olsun bu erkeklerin içindeki kadın sevgisine.... 27 Mayıs 2008 Salı 10:07 abav hem kvci hem gerizekalı lan. en tehlikeli tür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 hahahah sentez yapmış herif fsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 damatta tam becerıksızmıs lan herıf dırek fail tarıhıne gececek cınsten o ısı yapamamıs birrrrrrrr gelını agzından vurmasına ragmen oldurememıssss ıkıııı kendı kafasına sıkıp intihara kalkısmıs basarısız olmus ucccccc allah bılır aynaya yazdıgı yazıda "gız bozuk cıgtı" gıbı bıseydır ahaah ahahh tobe tobee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 konyalıya sormuşlar 3 tane g harfiyle başlayan hayvan söyle diye. - goyun . gurt , guzu demiş.. konyalıymış. kesin ana baba gız bozug çıgdı yazmıştır. 3 senedir içlerindeyim k harfini bilmiolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 gonya. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Quibble said: lan tamam baktın bozuk cıktı tam gaz devam ölene kadar.. =) ölene kadar mokoko diye bi fıkra vardı, o geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 abi bu bozuk garantisi dolmadan parçamı değiştirse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 lan benim saygı duyduğum şeylerle dalga geçiliyo burda. kilit ban bsg pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 fede said: lan benim saygı duyduğum şeylerle dalga geçiliyo burda. kilit ban bsg pls asdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 fede said: lan benim saygı duyduğum şeylerle dalga geçiliyo burda. kilit ban bsg pls hahaha :D yalnız tamam bekaret çoğu kişi için önemlidir de, bizim kızdığımız, ulan bakire değilse niye öldürüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar